Dating

12 semne amuzante ca e timpul sa mai iesi din casa

By noiembrie 23, 2015 No Comments

Iesi din casaSerile ti le petreci in casa la televizor, weekendurile le stai tot acasa sau, in cel mai fericit caz, iti primesti parintii in vizita. Prietenii trag de tine si tie ti se pare normal sa-i refuzi. Si, uite asa, trece saptamana, trece luna si singuratatea se instaleaza tot mai adanc.

E posibil sa ajungi sa nu mai socializezi de niciun fel. Totusi, cum iti dai seama ca te-ai izolat si ca ar fi cazul sa mai iesi din casa si sa cunosti oameni noi? Iata cateva exemple utile:

  1. Toate glumele despre intalniri, iubiti si iubite pe care le stii sunt de prin liceu.
  1. O prietena de-a ta, despre care te intrebi mereu cum de a reusit sa puna mana pe un tip misto, tocmai s-a despartit de el si s-a si cuplat cu altul, si mai aratos, in timp ce tu tot in singuratate iti petreci serile.
  1. Numai gandul de a merge la o intalnire iti creeaza o stare de panica pentru ca, de fapt, nici nu prea mai stii ce trebuie sa faci, ce trebuie sa spui, cum trebuie sa reactionezi.
  1. Toti prietenii, colegii, parintii si matusile insista de luni bune ca trebuie sa iti gasesti pe cineva, dar tu nu faci nimic sa infrunti aceasta realitate.
  1. Ultima ta intalnire cu cineva n-a mers tocmai cum te asteptai. Ei bine, ce-ar fi sa mai incerci si cu altcineva?
  1. Ultima relatie serioasa pe care ai incheiat-o a fost cu vreo sase luni in urma. Sau un an?
  1. Te-ai trezit gandindu-te: “Ceva miroase bine! Imi face o omleta!” Apoi brusc iti dai seama ca tie n-are cine sa iti pregateasca micul dejun si ca mirosul vine din vecini.
  1. Ai cumparat un pulover pentru catelul tau.
  1. Iti tai mancarea in bucatele mici fiindca te temi sa nu te ineci cu mancare si sa nu te caute nimeni saptamani in sir.
  1. Le spui celor din jur ca te-ai insurat/maritat cu serviciul.
  1. Ai adormit in timp ce mancai in pat pui rotisat si te-ai trezit ca te lingea pisica pe fata.
  1. Tipul de la pizzerie iti cunoaste vocea si preferintele mai bine decat prietenii tai.

Cand si cum ti-ai dat seama ca este momentul sa cunosti persoane noi si mai faci si altceva decat sa stai in casa?

Hai pe Sentimente