Dating

3 atitudini cu care femeile sperie barbatii

By noiembrie 10, 2015 ianuarie 12th, 2021 No Comments

unnamed (1)Barbatii sunt precum caii salbatici: se sperie foarte usor, oricat de masculi ar vrea sa para. Si exista multe lucruri cu care femeile ii pot face s-o ia la galop. Mai pe scurt, femeile sperie barbatii.

Iata cele mai des intalnite frici ale barbatilor si cum sa le vii in intampinare fara sa gresesti.

Angajamentele rapide

Barbatii nu se tem sa isi asume raspunderea unei relatii. Ceea ce nu le place este atunci cand angajamentul se face prea devreme. Iar acest prea devreme inseamna mai repede decat a reusit el insusi sa se gandeasca la el. Asadar, barbatii se sperie atunci cand le ceri planuri de viitor cand relatia e abia la inceput, cand lucrurile nu sunt suficient cristalizate intre voi.

Barbatii devin iritati de femeile care mult prea repede incep sa ii sune des si eventual se instaleaza cu bagaje cu tot la ei acasa.

Nesiguranta

Primele trei luni ale unei relatii ar trebui sa fie distractive, fericite si vesele. Nu e cazul ca barbatul sa auda de la femeie ca e nemultumita de sanii ei, ca si-a urat intotdeauna felul in care ii arata picioarele si ca niciodata nu a fost multumita de talia ei. Cu totii suntem nesiguri pe noi, dar relatia nu reprezinta locul in care ne regasim confortul. De aceea, e important sa intelegem cu totii ca femeile si barbatii vad in mod diferit relatiile. Barbatii isi marturisesc problemele doar atunci cand sunt in cautarea unor solutii. Daca o femeie ii spune unui barbat tot ce o nemultumeste la ea o face pentru a obtine compasiune din partea lui, o face ca acesta sa ii nege afirmatiile, sa ii spuna ca e frumoasa oricum. Iar barbatilor nu le place deloc aceasta „cersetorie” de complimente.

Prea multa bunavointa

Ce-i mult nu-i bun spunea o vorba de demult. „Tot ce iti doresti tu”, „Nu conteaza ce film mergem sa vedem”, „Comand ce comanzi si tu”. Cand unei femei ii place cu adevarat un barbat are tendinta sa isi suprime opiniile si sa inceapa sa intre in lumea lui doar pentru a-i fi pe plac. Numai ca acest mod de a fi ii sperie pe barbati. Pentru ca ei prefera femeile independente, stapane pe sine, care stiu ce vor in viata. Femeia care incearca sa fie ceea ce nu este il va indeparta de ea tocmai pe barbatul pe care incearca sa il cucereasca, pentru ca el isi va pierde increderea in ea.

Ce crezi ca ii enerveaza cel mai tare pe barbati intr-o relatie?

Hai pe Sentimente