Dating

3 calitati pe care barbatii le gasesc atragatoare la femei (pe langa atuurile fizice)

By septembrie 23, 2014 ianuarie 12th, 2021 No Comments

3 calitati pe care barbatii le gasesc atragatoare la femei (pe langa atuurile fizice)

Este drept ca barbatii sunt fiinte vizuale care iti remarca imediat atuurile fizice, insa asta nu inseamna ca, atunci cand vine vorba despre atractie si proverbiala “chimie”, se limiteaza doar la atat. Din contra: in absenta altor calitati, scanteia pur si simplu nu se produce. Asadar, iata ce alte calitati apreciaza cu adevarat barbatii la sexul opus!

1. Increderea in fortele proprii

Nu, nu este un cliseu: increderea in sine este o calitate imposibil de ignorat si inca una foarte atragatoare in ochii barbatilor. In definitiv, ce inseamna sa fii increzatoare in fortele proprii? Sa stii ca esti o femeie frumoasa si desteapta si sa te comporti ca atare – postura, gesturile, cuvintele, atitudinea ta se schimba automat cand esti constienta de atuurile tale. Si poti fi sigura ca reprezentantii sexului tare nu raman indiferenti la aceste dovezi!

2. Simtul umorului

In acest caz, simtul umorului se suprapune cu atitudinea pozitiva: barbatii sunt atrasi de femeile zambitoare, optimiste, capabile sa nu se ia foarte in serios si sa rada din tot sufletul. Chiar daca nu se asteapta nimeni sa fii mereu cu zambetul pe buze, simtul umorului iti va aduce intotdeauna puncte in plus in ochii sexului opus!

De altfel, n-ar strica sa stii ca o serie de studii recente au dezvaluit ca, daca femeile prefera totusi sa aiba alaturi barbati aratosi si masculini (de tipul lui James Dean), urmasii lui Adam se simt incredibil de atrasi de femeile cu simtul umorului (nu ca frumusetea fizica ar ramane undeva la coada clasamentului)!

3. Inteligenta

Asa cum spuneam si la inceput, frumusetea fara calitati suplimentare… este apa de ploaie. Desi barbatii pot cauta femei incredibil de atragatoare, dar mai putin dotate intelectual, aceia care isi doresc o relatie pe termen lung si un partener egal vor prefera intotdeauna femeia frumoasa si inteligenta, pe deasupra.

Si asta fiindca frumusetea este departe de a fi suficienta cand vine vorba despre “chimie”. Atractia fizica poate porni de la informatiile fizice, dar se cladeste abia dupa ce in ecuatie intra si restul calitatilor enumerate pana acum.

Care crezi ca sunt calitatile care te fac atragatoare in ochii barbatilor?

Foto: youqueen.com

Hai pe Sentimente

Leave a Reply