Dating

3 idei pentru o intalnire inedita

By aprilie 6, 2015 ianuarie 14th, 2021 No Comments

intalnire inedita - sentimente.roAti trecut deja de etapa prezentarilor si a intrebarilor despre poreclele din copilarie, asa ca a venit momentul sa treceti la nivelul urmator: o intalnire romantica in adevaratul sens al cuvantului!

Iata cateva idei deloc costisitoare care ii vor demonstra jumatatii tale ca ai o imaginatie bogata si ca nu te dai in laturi de la nimic pentru a-i cuceri inima:

1. Intalnire in orasul preferat

Partenerul tau/ partenera ta e indragostit/a de Paris, de Londra sau de Barcelona? Nu-ti face griji, nu trebuie sa platesti o excursie pana acolo pentru a-ti purta jumatatea catre al noualea cer. Intereseaza-te de cateva detalii interesante despre orasul sau preferat si improvizeaza, dupa posibilitati, un mediu similar. Daca este vorba de Paris, de exemplu, foloseste un proiector care sa reflecte pe peretele din sufragerie imagini cu stradutele din Montmartre, pune-i sa asculte un playlist cu Edith Piaf si asteapta-l/ asteapt-o cu un croissant cu unt si o cafea delicioasa. Cu siguranta va fi placut surprins/a!

2. Relaxare la SPA

Din nou, nu iti imagina ca vei cheltui averi pentru un rasfat de 5 stele, pentru ca il poti improviza in propria ta casa. Fa curatenie in baie si asteapta-ti alesul/ aleasa cu o cada plina cu spuma si saruri minerale parfumate, multe lumanari, petale de flori si uleiuri aromatice. Nu te grabi sa ajungi direct la actiune si condimenteaza seara cu un masaj, cu o masca pentru fata cu argila si castraveti si cu muzica relaxanta. E imposibil sa nu iti aprecieze eforturile sau sa nu se bucure de tot rasfatul pentru care ai muncit atat!

3. Seara jocurilor

Adapteaza jocurile voastre preferate la nevoia de romantism. Puteti juca poker pe porunci, jocuri video pe sarutari sau invarte sticla cu propriile voastre reguli. Nu trebuie decat sa dati frau liber imaginatiei si sa personalizati toate jocurile care va plac, astfel incat sa fie amuzante si totodata potrivite pentru o seara romantica in 2. Pont: implicati cat mai multe simturi in aceste activitati, va fi mai distractiv daca va ghidati dupa vaz, auz, miros sau simtul tactil.

Foto: imgkid.com

Hai pe Sentimente

Leave a Reply