Ce e nouDatingRecomandari

3 lucruri simple dar eficiente pentru dragoste în izolare

By aprilie 28, 2020 ianuarie 14th, 2021 One Comment

Izolarea socială face deja parte din rutina zilnică. Ne vedem din ce în ce mai rar (sau deloc) prietenii. Când vine vorba de viața amoroasă, lucrurile pot părea și mai rele. Faptul că nu trebuie să te mai pregătești pentru întâlnire în offline nu ar trebui să te supere atât de tare. Există alternative și cu toții trebuie să ne adaptăm.

Adaptarea presupune și un proces de învățare și vrem să scurtăm acest timp așa că ți-am pregătit cele mai bune sfaturi pentru această perioadă.

1 – Comunicarea este esențială

Poate suna a clișeu, dar comunicarea este acum mai importantă ca niciodată. Chiar asta declară și utilizatorii Sentimente, în proporție de 70%. Avem mare noroc pentru că dispunem de o sumedenie de soluții pentru a putea comunica în permanență cu cei dragi. Putem trimite mesaje, fotografii, mesaje vocale, chiar să facem și apeluri video – apropo, o funcție de care o să te poți bucura și pe Sentimente. Da, o să poți efectua apeluri video cu oricine dorești, în curând. Te anunțăm când facem asta.

Sfat: nu sări la concluzii dacă persoana nu răspunde imediat sau în modul în care te așteptai. Trebuie doar să cunoști stilul de comunicare al partenerului. Unii nu au nici o problemă de a vorbi în orice formă despre orice gândesc, pe când alții se simt mai confortabil atunci când au o conversație față-în-față. Alocă-ți puțin timp pentru a te gândi la modul în care tu funcționezi și fă același lucru și cu cel cu care comunici.

2 – Setează-ți așteptările

Vorbind despre comunicare, este important să fii clar cu privire la așteptările tale cu privire la aceasta. Poate stabiliți ca unul dintre voi să apeleze întotdeauna sau să trimită un mesaj text înainte de culcare, sau primul lucru dimineața. Orice alegeți este în avantajul vostru.

3 – Fii creativ în izolare

În ciuda distanței actuale, există încă o mulțime de modalități de a vă simți conectați. Și nu vorbim doar despre diversele modalități de comunicare video.

Cumpărați același puzzle și aveți o cursă pentru a vedea cine poate termina primul. Încercați o rețetă nouă și gătiți în același timp.

Vă puteți întoarce în timp sau să experimentați puțin ideea de vintage: trimițând o carte sau o scrisoare scrisă de mână. Orice ai face, nu-ți fie frică să ieși puțin din zona ta de confort.

Hai pe Sentimente

Comentarii

Leave a Reply