Dating

3 moduri sa devii profesionist in intalniri online

By ianuarie 19, 2015 ianuarie 14th, 2021 No Comments

3 moduri sa devii profesionist in intalniri online - Sentimente.roDatingul online a luat avant si in Romania in ultimii ani, astfel ca nu este deloc exclus sa fii tentat sa ii testezi apele pentru a vedea daca nu cumva iti poti gasi jumatatea in acest mod. Fie ca te orientezi catre un profil pe Sentimente.ro sau pe un alt site de matrimoniale, este important sa bifezi pasii care te ajuta sa deprinzi arta datingului in lumea virtuala. Iata trei moduri prin care poti sa devii profesionist in intalnirile online!

Alege poze reusite pentru profilul tau

Prima impresie este esentiala. Iar in mediul online, potentialele partenere vor da cu ochii, intr-o prima faza, de fotografiile care iti „decoreaza” profilul, inainte chiar de a incepe sa citeasca informatiile pe care le-ai pus la dispozitie. Asigura-te, deci, ca pozele pe care le incarci sunt reusite, fara a fi neaparat profesionale. Si nu uita: zambeste!

Evita capcanele

Pentru a nu irosi timp pretios, preferabil ar fi eviti capcanele din datingul online, si anume acei useri care iti scriu doar pentru ca au fost impresionati/e de fotografiile tale… si cam atat. Fara sa fi citit macar un rand din profilul tau. Ei bine, pentru a nu cadea in capcana conversatiilor cu oameni care nu stiu nimic despre tine si cu care, foarte probabil, nu ai nimic in comun, nu te obosi sa raspunzi mesajelor (scurte) care fac referire strict la imaginea ta („Esti foarte dragut/a, frumos/oasa, sexy etc.”) sau orice alta abordare excesiv de dragastoasa.

Creeaza-ti un profil atractiv

Pe langa pozele reusite, este important sa iti umpli profilul de dating online si cu informatii relevante despre tine, dar impachetate neaparat intr-un ambalaj creativ. Arunca un ochi peste profilurile altor useri in cautare de inspiratie si apoi pune-te pe scris. Aminteste-ti sa fii original, cat mai creativ cu putinta (fara a incerca sa pari altceva decat esti, bineinteles) si, per total… diferit. Astfel, iti maresti considerabil sansele de a iesi – placut – in evidenta si de a fi contactat!

Tu te-ai avantat in lumea datingului online? Experienta te-a ajutat sa iti gasesti jumatatea?

Foto: chimpsy.com

Hai pe Sentimente

Leave a Reply