Dating

3 motive pentru care inca nu ti-ai gasit jumatatea

By noiembrie 28, 2014 ianuarie 14th, 2021 One Comment

gasit jumatatea - sentimente.roEsti singura de ceva timp si, desi ti-ai facut cont pe Sentimente.ro, nu reusesti sa-ti gasit jumatatea online? Ei bine, inainte sa te panichezi si sa incepi sa te gandesti ca o sa ramai singura toata viata, ia aminte la trei motive care ar putea sta in spatele situatiei actuale. Odata ce le constientizezi si le lasi in urma, viata ta sentimentala va avea cu siguranta de castigat:

Inca nu ti-ai revenit de pe urma unei relatii traumatice

Poate ca, la momentul respectiv, a parut ca este Marea ta Iubire. Dar in prezent nu mai face parte din viata ta, iar tie iti este dificil sa renunti la gandul ca intr-o buna zi… Adevarul este ca nu se stie niciodata; dar, pana una, alta, de ce nu ti-ai vedea de viata ta? Ce s-ar intampla daca, in loc sa iti petreci timpul gandindu-te la el, ai investi in tine?

Pentru a nu ramane blocata in trecut, invata sa te pretuiesti si sa ai grija de tine si de nevoile tale. Doar luand masuri concrete vei putea „trece peste” cu adevarat. Incepe chiar de azi!

Astepti ca Marea Iubire sa iti bata la usa

Poate ca, in trecut, n-ai fost nevoita sa faci mare lucru pentru a-ti gasi un iubit. Dar daca in prezent constati ca esti singura de prea mult timp, s-ar putea sa fie necesar sa schimbi strategia. In loc sa stai in casa seara de seara sau sa speri ca Fat Frumos se va lovi de tine accidental pe strada, mai bine pune-ti la punct un plan ceva mai realist.

In prezent, este important sa faci pasi concreti catre gasirea jumatatii tale, de la iesirile sociale in contexte potrivite la conceperea unui profil de dating online atractiv pentru sexul opus!

Nu stii foarte exact ce iti doresti

Sustii ca vrei o relatie serioasa care sa duca, in cele din urma, la casatorie, dar flirtezi doar cu barbati in al caror profil de dating online sta scris, negru pe alb, ca vor doar sa se distreze sau, si mai clar, nu cauta o relatie pe termen lung? Ei bine, exista doua explicatii posibile: fie, de fapt, chiar nu iti arde de o legatura de lunga durata, fie te orientezi constant catre barbati nepotriviti.

Invata sa faci alegeri istete: ia legatura cu barbati apropiati ca varsta de tine, cu pasiuni, interese si viziuni similare asupra vietii. Chiar daca nu par desprinsi din paginile unei reviste, respectivii barbati au mai multe sanse sa te faca fericita pe termen lung, astfel ca nu ezita sa le acorzi macar o sansa!

Foto: emmagem.com

Hai pe Sentimente

Comentarii

Leave a Reply