Dating

3 reguli de aur pentru un profil online perfect

By martie 31, 2016 No Comments

s9_profil perfect

Vremurile s-au schimbat radical fata de acum 10-15 ani si cine si-ar fi imaginat ca vom avea ocazia sa cunoaste o multime de oameni aflati la doar un click distanta. Pentru cei singuri, viata nu mai e atat de grea in aceste zile.

 

 

 

Sa nu ne grabim, totusi. Progresul pe care il aduce cu sine tehnologia moderna este bun in masura in care stim sa ne folosim de el. Daca nu stii sa te faci remarcat online, atunci nu vei obtine rezultatele dorite. De aceea este foarte important sa inveti sa iti creezi un profil bun pe un site de dating. Ceea ce oferi in profilul contului tau reprezinta un factor hotarator cand vine vorba despre succesul obtinut.

Iata cateva reguli de care e bine sa tii cont atunci cand iti creezi un profil de dating online.

1. Pastreaza o nota pozitiva

Daca vrei sa fii perceput drept cineva care merita intalnit, atunci lasa aceste vibratii pozitive sa reiasa din profilul tau cat mai mult posibil. Arata prin intermediul fotografiei de profil si a textului de descriere care o insoteste ca esti o persoana fericita, care stie sa isi traiasca clipa si care asteapta cu nerabdare lucrurile bune care i se vor intampla.

Cea mai mare gresala pecare o poti face este sa creezi liste cu defecte pe care speri sa nu le regasesti intr-un potential partener. Aceste caracterizari negative nu le vor inspira nimic bun celor care iti citesc profilul, ci ii vor determina sa creada ca esti inca sub influenta unei relatii care a mers prost.

2. Arata ca ai o minte deschisa

Pe masura ce oamenii inainteaza in varsta, pica intr-un soi de rutina. Capata obiceiuri si isi insusesc un stil de gandire. Multi se simt confortabil cu viata pe care o traiesc, dar e important ca fiecare in parte sa isi mentina mintea deschisa si sa arate ca este dispus la schimbare si la experiente noi. Viata in doi alaturi de un partener nou presupune, inevitabil, o usoara rupere fata de stilul actual de viata. In plus, nimeni nu vrea sa fie cu cineva care are idei fixiste si care nu vrea sub niciun chip sa incerce lucruri noi.

3. Razi

Rasul uneste oamenii. Cel care rade si care stie sa ii faca si pe altii sa rada va atrage o multime de oameni in jurul sau. De aceea, e important sa zambesti in fotografia de profil. In urma studiilor, s-a demonstrat ca oamenii care zambesc in poze sunt considerati mai atractivi decat cei care sunt foarte seriosi. De asemenea, arata si in comentariile de la fotografii sau in textul tau de descriere ca ai simtul umorului, ca esti o persoana amuzanta.

Nimic nu face o alta persoana care doresc sa fie in jurul valorii de tine mai mult decat capacitatea de a-l sau sa rada fac. La sfarsitul zilei, care nu ar vrea sa mearga la prima intalnire cu cineva pe care le cunosc vor pastra ei zambind, razand, si in spirite bune? Nu spune doar ca esti amuzant in profilul tau. Demonstreze cu scrisul. Apoi ia ca umorul tot drumul la primul e-mail pentru perfecta unu la doi pumn.

Cum crezi ca ar trebui sa arate galeria foto din profilul tau de pe un site de dating?

Hai pe Sentimente

Leave a Reply