Dating

3 reguli noi de dating post divort

By septembrie 10, 2014 No Comments

3 reguli noi de dating post divortMarea provocare numita dating post divort se schimba de la un an la celalalt, iar 2014 nu face exceptie de la aceasta regula. Daca in urma cu un deceniu, intalnirile pe internet erau considerate bizare, in prezent datingul online este responsabil cu formarea a 20% din cuplurile noi, potrivit statisticilor oficiale.

Vestea buna este ca datingul post divort nu a fost niciodata mai simplu decat in anul 2014. Acum ai laptopul, computerul, tableta si telefonul inteligent la indemana pentru a cunoaste cu usurinta un potential partener de viata. Site-urile de dating online, precum Sentimente.ro, te ajuta sa intri mai usor in contact cu persoanele aflate in aceeasi ipostaza a vietii ca si tine. Urmatoarele reguli moderne de flirt dupa o separare te ajuta sa iti gasesti din nou echilibrul personal!

Fa-ti timp pentru tine

Daca responsabilitatile casnice si cele legate de ingrijirea copiilor iti dau senzatia ca este imposibil sa mai timp si energie pentru intalniri, renunta urgent la idee. Dupa divort, mai mult decat niciodata, este esential sa iti faci timp pentru tine.

Organizeaza-ti programul zilnic, astfel incat sa poti pastra 1-2 ore seara pentru socializarea online. In weekendurile libere, cand fostul tau partener se ocupa de copii, programeaza-ti intalniri cu persoanele interesante pe care le cunosti. Fiecare secunda conteaza, asa ca trece in agenda si activitati care sa te aduca mai aproape de implinirea ta sentimentala.

Nu ocoli cercurile de socializare comune

Daca iti este teama sa socializezi cu necunoscuti pe internet, incearca sa intri in cercuri de socializare comune cu prietenii tai. Un sondaj online a aratat ca 70% dintre femei prefera sa iasa la intalniri cu barbati cu care au alti prieteni in comun.

Cauta grupuri de persoane cu interese comune

Site-urile matrimoniale de odinioara si-au extins putin specificul, punand accent mai degraba pe socializare si imprietenire cu persoane care au interese similare. Unele comunitati online se adreseaza persoanelor singure, proaspat divortate, celor care cauta aventuri sau parteneri de anumite hobby-uri etc. Cu cat activezi mai mult pe aceste grupuri, cu atat iti cresc sansele de a intalni o persoana compatibila cu tine si nevoile tale. Iar in cel mai “rau” caz, ajungi sa iti faci noi prieteni!

Era tehnologiei iti ofera avantaje unice in a-ti reabilita viata amoroasa dupa un divort. Profita din plin de toate posibilitatile pe care ti le ofera!

Tu ce strategii ai folosit pentru a regasi dragostea dupa divort?

Hai pe Sentimente

Leave a Reply