Dating

3 secrete care te ajuta sa iti gasesti dragostea adevarata

By februarie 15, 2016 No Comments

s3_dragoste adevUnul dintre cele mai dorite lucruri in viata, pe langa bani si faima, este dragostea adevarata. Toata lumea se straduieste sa o gaseasca, fiecare in parte isi doreste sa isi afle jumatatea, sufletul pereche. Pentru unii este usor sa descopere marea dragoste, altii, in schimb, trebuie sa invete cateva trucuri.

Cum sa fii motivat, cum sa depasesti temerile, cum sa stii ceea ce vrei? Pare complicat, dar nu este chiar atat de greu. Trebuie doar sa tii cont de cateva lucruri.

 

 

1. Eliberarea de restrictii mentale

Dragostea este fundamentala in viata noastra, insa problemele si neintelegerile apar inevitabil si, mai devreme sau mai tarziu, ne pot coplesi. Ego-ul, teama si nesiguranta emotionala sunt cauza celor mai mari probleme care se ivesc. Si tocmai de aici trebuie sa incepi. Sa te eliberezi de aceste restrictii mentale inutile daca vrei cu adevarat sa poti depasi obstacolele inutile. Nu trebuie sa cauti o validare constanta din partea partenerului si nici nu trebuie sa fiti dependenti mereu unul de celalalt. Acestia sunt asa-numitii ucigasi ai relatiei. Trebuie sa fii fericit si increzator in tine insuti inainte de a permite cuiva sa intre in viata ta.

2. Iubeste-te mai intai pe tine insuti

Nu uita: trebuie sa fii corect cu tine insuti si sa te iubesti pentru ceea ce esti. Odata ce tu ai realizat care sunt lucrurile pozitive care merita apreciate in cazul tau atunci va fi mai usor si pentru ceilalti sa o faca. Aminteste-ti mereu ce te face fericit, ce te intristeaza, ce te entuziasmeaza. Ele te definesc ca om, iar personalitatea ta este cea de care cineva se indragosteste dupa ce a trecut de atractia fizica. Cel care merita sa iti fie alaturi mereu va descoperi pas cu pas si va lua aminte la aceste trasaturi si te va iubi tocmai pentru ceea ce esti. Nu permite niciodata nimanui sa schimbe ceva la tine. Iubirea adevarata e cea care te accepta asa cum esti.

3. Atentie la aspect

Un alt lucru extrem de important este aspectul. Chiar daca iti convinesau nu, aspectul conteaza. Trebuie sa ai grija de tine si sa apreciezi frumusetea interioara si exterioara. Atat in cazul femeilor, cat si in cel al barbatilor este foarte important impactul pe care il creeaza celalalt la prima vedere. Abia dupa aceea se aprinde scanteia iubirii. Daca doresti ca cineva sa te placa din prima trebuie sa arati bine. Aura de incredere si siguranta iti confera un plus in relatia cu ceilalti. Cercetarile au aratat ca oamenii se simt mai atrasi de persoanele puternice si increzatoare decat de cele introvertite.

Care crezi ca sunt atuu-rile care iti aduc mai usor aproape o persoana?

Hai pe Sentimente

Leave a Reply