Dating

3 semne ca ea se simte bine la intalnire cu tine

By ianuarie 16, 2015 No Comments

3 semne ca ea se simte bine la intalnire cu tineV-ati cunoscut in mediul virtual, flirtand pe Sentimente.ro, iar acum a sosit momentul primei intalniri. Emotiile sunt firesti, la fel cum este si dorinta de a sti cum iti poti da seama ca partenera ta de dating, cea cu care speri ca ai putea construi o frumoasa poveste de dragoste, se simte bine in compania ta. In loc sa te gandesti la semnalele subtile, iti propunem cateva semne cat se poate de evidente ca partenera ta se simte excelent la prima voastra intalnire!

Abia daca se atinge de mancare

Este drept ca acest semn trebuie interpretat in functie de context. Insa, in general, daca femeia din fata ta pare mai preocupata de ceea ce spui decat de preparatul culinar din fata ei, poti conchide ca intalnirea voastra se desfasoara sub auspicii bune. La fel de bine, se poate ca partenera ta de dating sa nu se simta tocmai confortabil sa „infulece” in prezenta ta – dar si asta ar putea fi un semn bun, intrucat inseamna ca este preocupata de ce ai putea crede despre ea. Si de ce ar face-o daca nu si-ar dori sa iti lase o impresie de nota 10?

Te priveste in ochi

Pe langa faptul ca abia se atinge de mancare, partenera ta pare sa iti soarba fiecare cuvant. Si o face in mod evident, privindu-te in ochi aproape constant (fara ca atitudinea ei sa fie exagerata ori dubioasa). Contactul vizual este un alt semn bun ca partenera ta se simte bine in compania ta, ca te asculta cu interes si ca se simte atrasa de tine – iar daca pupilele ii sunt dilatate (un aspect semnalat de cercetatori), este si mai grozav, fiindca, in acest caz, atractia este ca si garantata!

Iti spune ca se simte bine

Uneori, femeile pot spune ca se simt bine in compania cuiva doar din politete, pentru a nu tulbura apele in conditiile in care oricum nu intentioneaza sa duca lucrurile mai departe. Alteori, insa, cuvintele transmit un mesaj autentic, mai ales cand formularea include si trimiteri la „legatura” care ea simte ca s-a creat intre voi. Nici macar nu trebuie sa fie foarte explicite aceste trimiteri: faptul ca iti spune ca se bucura ca poate aborda cu tine subiecte profunde, spre exemplu, este clar un semn de bun augur.

Tu cum iti dai seama ca partenera ta de dating se simte bine in compania ta?

Foto: huffingtonpost.com

Hai pe Sentimente

Leave a Reply