Dating

4 destinatii perfecte pentru oameni singuri. Afla unde poti calatori cand nu ai partener/a

By septembrie 28, 2015 No Comments

oameni singuriSa calatoresti de unul singur poate fi o adevarata provocare, dar si o experienta de neuitat. Ia-ti rucsacul in spinare si porneste la drum. Noi iti propunem cateva locuri pe care poti sa le vizitezi in siguranta si care iti vor lasa amintiri foarte placute.

Islanda

E o destinatie care ar putea parea destul de scumpa, dar tinand cont ca e o zona in care nu au loc crime aproape niciodata merita vazuta. Tara gheizerelor si a trolilor ofera peisaje care iti taie rasuflarea. Ar trebui sa vezi Lacul Jokulsarlon, unul dintre cele mai mari lacuri glaciare din lume, Cascada Dettifoss, cea mai mare din Europa, si, evident, gheizerele. Gheizerul Strokkur are eruptii regulate, la fiecare cinci-zece minute in fiecare zi. N-ar trebui sa ocolesti Laguna Albastra, dar nici satele pescaresti sau capitala Reykjavik. Si daca tot ajungi in Islanda, trebuie neaparat sa te bucuri de atmosfera feerica pe care o creeaza aurora boreala.

Japonia

Si Japonia este una dintre destinatiile sigure, asa ca pana si o femeie poate sa viziteze tara in lung si in lat fara teama. Ia-ti intai de toate un ghid turistic bun si, daca nu iti cumperi un sejur printr-o agentie, care se poate dovedi putin cam scump, incearca sa iti stabilesti singur traseul. Evident, asta inseamna putin mai multa bataie de cap, insa la felul in care sunt organizati japonezii vei cheltui mult mai putin pe cont propriu. Tokyo, Kamakura, Hakone, Kyoto sunt doar cateva dintre oraselele care merita vizitate. Evident, Hiroshima, cu Memorialul Pacii, este un loc care iti va da fiori reci, dar pe care ti-l vei aminti multa vreme.

Singapore

Singapore este considerata a doua cea mai sigura tara din lume dupa Japonia si, in plus, are si o fantastica retea de transport care creeaza legaturi rapide cu toate zonele, astfel ca nu va trebui sa inchiriezi o masina pe durata sejurului. Marina Bay, gradinile botanice, insula Sentosa, dar si numeroasele malluri in care nu te vei putea abtine sa nu cheltuiesti o multime de bani sunt puncte care trebuie sa fie atinse intr-un astfel de sejur exotic.

Slovenia

Mai aproape de noi, insa, poti vizita Slovenia. Este o tara mica, cu sase parcuri naturale protejate de UNESCO care includ lacuri glaciare , numeroase pesteri si locuri de relaxare. Incepe-ti calatoria cu capitalaLubliana, continua cu zona de munte unde poti vizita Bled si Krankska Gora cu numeroase pesteri renumite. Incheie vacanta pe coasta Marii Adriatice, de pe plajele careia nu iti va mai veni sa pleci vreodata.

Ai si alte recomandari pentru o vacanta pe cont propriu de unul singur?

Hai pe Sentimente

Leave a Reply