Dating

4 greseli capitale pe care le faci la o intalnire

By noiembrie 2, 2015 No Comments

Liebespaar auf Parkbank - love couple sitting on a bench Credit: McPhoto/face to face

Primele intalniri cu o persoana sunt cele mai dificile. Nu va cunoasteti inca bine, nu stiti ce anume sa vorbiti si astfel pot aparea momente stanjenitoare. Te dai peste cap ca sa fii pe gustul persoanei pe care o placi si cu toate astea sunt mari sanse sa o dai in bara.

Iata care sunt cele mai frecvente greseli pe care le fac femeile si barbatii si cum faci sa le eviti:

Intarzii intentionat crezand ca „da bine”

La romani s-a incetatenit ideea ca persoanele importante se lasa asteptate. Cu alte cuvinte, vrei sa arati ca esti un om important, cu activitati care iti ocupa mare parte din timp, motiv pentru care „iti permiti” sa intarzii 15 minute macar. Ei bine, afla ca acest lucru da foarte rau in ochii atat ai femeilor, cat si ai barbatilor. Sa fii punctual/a este semn de respect si nimic nu justifica intarzierea, cu atat mai mult cu cat vorbim despre primele intalniri.

Stai cu telefonul in mana

Tot mai des ai sa vezi azi in cluburi, in restaurante, grupuri de persoane care au iesit pentru a petrece doua-trei ore impreuna, insa fiecare sta cu telefonul in mana verificandu-si conturile de socializare. Din pacate, acelasi lucru se intampla si in cazul cuplurilor. Daca ai iesit in oras cu cineva, uita de telefon pentru cateva ore. Nu pierzi nimic daca nu rasfoiesti postarile prietenilor virtuali. Motivul pentru care v-ati dat intalnire este sa va cunoasteti, sa vorbiti, asa ca nu face greseala de a-ti arunca din cand in cand ochii pe telefon, ci mai degraba priveste-ti partenerul/a incontinuu in ochi. Vei avea mult mai mult de castigat.

Vorbesti prea mult despre tine

Spuneam ca primele intalniri sunt menite cunoasterii reciproce. Nu cadea insa in pacatul mandriei si nu incepe sa bravezi povestind din proprie initiativa fel si fel de lucruri despre tine, astfel incat sa acaparezi discutia. Echilibreaza pe cat posibil convorbirea. Pune-i intrebari partenerului/ei, dar nu transforma totul intr-un interogatoriu fara sfarsit. Si, evident, evita lamentarile. Nu te plange de serviciu, de familie, de prieteni, de fostii sau de fostele. Afisaza pe cat posibil o atitudine pozitiva menita sa impresioneze.

Bei prea mult

Nu e doar cazul barbatilor, asa cum poate te-ai fi gandit la prima vedere. Multe femei sunt stresate si emotionate de intalnirea cu un barbat pe care abia l-au cunoscut si ca sa prinda curaj comanda o tarie menita sa stearga orice urma de timiditate. Apoi, cand incepe sa se relaxeze, sa se simta bine, mai comanda una si uite asa incepe sa isi piarda controlul. Si in niciun caz nu comanda bauturi pe care nu le cunosti. Cand vine vorba despre barbati, evident ca nu trebuie sa mai spunem ca nu e nimic sexy in a fi dus acasa pe sapte carari tocmai de catre femeia pe care se presupune ca incercai sa o cuceresti.

Care sunt greselile de care te-ai lovit si cum ai reusit sa depasesti situatiile jenante?

Hai pe Sentimente