Dating

4 idei ieftine, dar interesante pentru o prima intalnire perfecta

By septembrie 30, 2014 No Comments

4 idei ieftine, dar interesante pentru o prima intalnire perfectaPrima intalnire nu trebuie neaparat sa insemne o iesire la un restaurant luxos, cu tot cu cheltuielile aferente. De altfel, cu putina creativitate, poti veni cu cateva idei ieftine, dar simpatice pentru ca primul rendez-vous sa se transforme intr-o experienta de neuitat! Iata ce iti propunem noi:

1. Iesiti la o plimbare culturala

Daca o banala plimbare este prea putin pentru o prima intalnire, nu aceleasi lucru se poate spune despre una… culturala. Adica o iesire care sa implice vizitarea unui obiectiv turistic, precum un muzeu, spre exemplu, cu intrare libera (poate fi vorba doar despre ziua respectiva, de pilda in cadrul unui eveniment cum este “Noaptea Muzeelor”).

Bineinteles, o iesire de acest tip vi se va potrivi doar daca amandurora va plac astfel de vizite culturale. In caz contrar, orienteaza catre altceva…

2. Faceti sport

… cum ar fi o intalnire activa. Daca aveti ca pasiune comuna sportul, de ce nu ati transforma prima intalnire intr-o iesire care sa evidentieze intocmai lucrurile pe care le aveti in comun? Posibilitatile sunt nenumarate, de la clasicul jogging prin parc pana la o plimbare cu bicicletele sau chiar o aventura outdoor in afara orasului!

3. Distrati-va ca in copilarie

Prima intalnire, incarcata de emotii si asteptari de ambele parti, se poate transforma intr-o experienta relaxanta daca va permiteti… sa dati in mintea copiilor! Nu trebuie decat sa va amuzati copios intr-un parc acvatic, intr-unul de distractii sau la paintball! Este drept ca experienta va va scoate niste bani din buzunar, insa, pentru cateva ore, suma totala va fi cel mai probabil mai mica decat nota de plata la un restaurant cu pretentii.

4. Mergeti la un concert in aer liber

Un concert in aer liber – sau orice experienta de acest tip, cu intrare gratuita – se poate transforma, la randul sau, intr-o prima intalnire ieftina, dar reusita. Frunzariti oferta si alegeti impreuna un concert care sa va placa amandurora, fie ca vorbim despre unul de muzica clasica sau despre un concert al vreunui artist contemporan.

 

Tie unde ti-ar placea sa mergi la prima intalnire?

 

 

Foto: skatecommerce.eu

Hai pe Sentimente

Leave a Reply