Dating

4 lucruri pe care barbatii nu trebuie sa le faca la datingul online

By decembrie 28, 2012 No Comments

Datingul online este mai mult decat un document Excel in care treci persoanele cu care te intalnesti. Desi incerci mereu sa fii pozitiv in discutiile cu femeile de care esti atras si eviti sa vorbesti despre fostele iubite, mai raman numeroase lucruri pe care trebuie sa le eviti in datingul online.

Nu scrie e-mail-uri inutile

Una dintre regulile de baza in datingul online se refera la felul in care comunici. Faptul ca folosesti ca metoda de comunicare Internetul, nu inseamna neaparat ca trebuie sa-ti uiti acasa calitatile de cavaler. Indiferent ca utilizezi e-mail-ul sau comentezi in dreptul profilului pe care persoana respectiva si l-a facut pe un site de dating online, fii atent la lucrurile cu adevarat importante. Astfel, incearca sa exploatezi lucrurile pe care le aveti in comun sau incearca sa afli alte detalii relevante despre ea.

Evita e-mail-urile kilometrice

O alta greseala pe care barbatii o fac la datingul online este faptul ca trimit e-mail-uri lungi in care isi lauda calitatile. De obicei, posta electronica este utilizata pentru a stabili o legatura intre doi oameni, nu de a dezvolta ceea ce ai mentionat deja in dreptul profilului tau. Schimba-ti acesta atitutine si transmite-le reprezentantelor sexului frumos complimentele legate de persoana lor.

Nu fii increzut

Exista multe cazuri in care barbatii incalca mereu linia subtire dintre a fi increzator in ei insisi si a fi aroganti. Profitand de siguranta pe care ti-o ofera serviciile de dating online, barbatii devin excesiv de ingamfati, lucru care, din pacate, denota nesiguranta si imaturitate. Una dintre cele mai importante exemple care ne vin la indemana este modalitatea de adresare. Apelativele gen “scumpo” sau “papuso” nu trebuie folosite in niciun caz atunci cand comunici cu o persoana pe care abia ai cunoscut-o.

Nu o insulta

Ultimul lucru pe care trebuie sa-l eviti in datingul online se refera la insulte. In niciun caz, nu trebuie sa insulti o femeie, chiar daca ceva te-a deranjat la comportamentul ei. De exemplu, nu-i spune ca este draguta si totusi ciudata, pentru ca nu a zambit in timpul intalnirii voastre. Mai mult decat atat, nu incerca sa o ameninto ca nu mai iesi cu ea daca nu-si revizuieste comportamentul.

 

Hai pe Sentimente

Leave a Reply