Dating

4 lucruri pe care trebuie sa le simti dupa o intalnire reusita

By ianuarie 29, 2016 One Comment

s8_intalnirePrima intalnire nu e intotdeauna asa cum te-ai fi asteptat, ba chiar uneori se intampla sa fie un dezastru. Putine vor fi cu adevarat reusite. Iata X lucruri pe care le vei simti dupa o prima intalnire perfecta si care va cere si o a doua:

 

1. Admiratie reciproca

Acesta este Sfantul Graal al primelor intalniri: cat de des vei gasi pe cineva care sa creada ca esti minunat si tu la randul tau sa il privesti la fel? De aceea si este unul dintre cele mai bune lucruri pe care le poti simti dupa o prima intalnire.

2. Chimia sexuala

Nu spunem ca o prima intalnire trebuie sa se termine in dormitor, desi nu e neaparat rau daca se intampla, insa chiar daca nu ajungi pana la acel punct tot vei simti daca exista atractie fizica inca de la primele cuvinte pe care le rosteste. Daca nici macar in imaginatie nu ti se starneste dorinta unui contact fizic atunci e un lucru grav.

3. Un sentiment de intriga

Analiza profilurilor pe care femile si le creeaza pe un site de dating a aratat ca de cele mai multe ori femeile aleg o descriere de aproximativ 500 de cuvinte sau mai putin. Iar motivul, au concluzionat specialistii, este ca acestea vor sa creeze suspans, sa te faca sa iti doresti sa stii mai mult despre ele. Asa si in cazul unei prime intalniri. Daca ai ramas cu impresia ca ai multe de descoperit la persoana respectiva, ca vrei sa stii mai multe despre ea atunci inseamna ca e o persoana interesanta, careia merita sa ii oferi si alte ocazii pentru a va cunoaste mai bine.

4. Amintiri care iti revin in minte

Daca si dupa zile bune ai prezente in minte flash-uri de la intalnirea pe care ai avut-o, ca atunci cand ati spus amandoi acelasi lucru simultan sau cand v-ati amuzat copios pe seama figurii chelnerului. O prima intalnire perfecta exact asta te va determina. Sa iti amintesti cu placere fiecare clipa si sa iti doresti cu nerabdare sa revezi acea persoana.

Cum a decurs o intalnire pe care ai considerat-o reusita?

Hai pe Sentimente

Comentarii

Leave a Reply