Dating

4 pasi pentru ca Marea Intalnire sa decurga perfect

By octombrie 20, 2014 No Comments

4 pasi pentru ca Marea Intalnire sa decurga perfectO asteptai cu nerabdare de ceva vreme-ncoace. Si asta fiindca el/ea ti-a cazut cu tronc si nu iti doreai decat ca prima voastra intalnire ca la carte, departe de mediul virtual, sa aiba loc cat mai rapid. Iar acum ca bate la usa, te simti tot mai emotionat/a si stresat/a. Ce-i de facut, pentru a te linisti si a te asigura, in acelasi timp, ca totul va decurge bine?

1. Confirma detaliile intalnirii

In ziua Z, trimite-i un scurt e-mail/sms in care sa confirmi locul si ora intalnirii. Nu te teme ca vei parea prea nerabdator/oare: pur si simplu, vei arata ca esti organizat/a si ca nu intentionezi sa dai bir cu fugitii. De altfel, trimitand un astfel de mesaj, te asiguri ca amandoi aveti coordonatele corecte ale intalnirii si iti mai potolesti anxietatea legata de faptul ca el/ea ar putea sa nu-si faca aparitia…

2. Confirma rezervarile

Un alt aspect foarte important: daca tu esti cel/cea care s-a ocupat de rezervarile pentru intalnire (la restaurant, film, teatru, concert etc.), suna sa verifici daca si acolo totul este in regula. Nu de alta, dar ultimul lucru pe care ti-l doresti este sa ajungi la destinatie si sa te trezesti ca rezervarea nu mai e valabila sau sa ai parte de orice alta surpriza neplacuta de acest fel.

3. Pregateste-ti tinuta din timp

Nu lasa pe ultima jumatate de ora alegerea tinutei pentru Marea Intalnire! Risti sa constati ca nu ai la dispozitie hainele pe care ti-ai fi dorit sa le porti (sunt la spalat/curatatorie) si sa intri in panica. Arunca un ochi in garderoba cu cateva zile inainte, alege vestimentatia si accesoriile in functie de locul intalnirii si pune-le la punct din timp, astfel ca in ziua Z totul sa fie aranjat, curat, calcat, asortat, iar tu sa eviti un motiv in plus de stres.

4. Gandeste-te la subiecte de conversatie

Daca stii ca, in situatii de acest tip, mintea are tendinta sa iti inghete, ideal ar fi sa te pregatesti pentru a preintampina orice taceri stanjenitoare. Asadar, chiar daca ti se poate parea nefiresc sa renunti la spontaneitate, afla ca, macar pana cand reusesti sa te relaxezi si sa te simti in largul tau, nu ar strica sa ai cateva subiecte de conversatie in minte. Bineinteles, tine-te departe de subiectele tabu, precum fostele iubiri.

 

 

Tu cum te pregatesti pentru Marea Intalnire?

 

 

Foto: huffingtonpost.com

Hai pe Sentimente

Leave a Reply