Dating

4 practici invechite de dating care ar trebui readuse la viata

By octombrie 10, 2014 No Comments

4 practici invechite de dating care ar trebui readuse la viataRomantismul este perimat? De fapt, intr-o lume in care pana si relatiile se desfasoara pe repede-inainte, romantismul si acele vechi obiceiuri care marcau ritualurile de curtare de acum 20, 30, 50 de ani sunt mai mult decat binevenite. Iata, deci, patru practici invechite, dar care ar prinde tare bine in prezent!

1. Conversatiile la telefon

Fara doar si poate, conversatiile via SMS, WhatsApp, Facebook Messenger sunt orice, mai putin romantice. Si daca astazi nu se mai pune problema comunicarii prin scrisori, macar conversatiile telefonice – care se pot prelungi mult si bine – ar trebui reluate. In definitiv, nimic nu se compara cu o discutie autentica in care chiar ii auzi vocea celuilalt!

2. Iesirile dansante

Astazi, chiar daca ai chef sa iesi la o intalnire care sa presupuna si o portie strasnica de dans, cel mai probabil va trebui sa te multumesti cu varianta de rezerva, a cluburilor pline pana la refuz in care miscarile tale preferate n-au cum sa isi faca simtita prezenta. Cum ar fi, insa, sa te poti bucura de o iesire romantica alaturi de barbatul de care esti interesata care sa implice macar cateva blues-uri?

3. Punctualitatea

Din fericire, acest obicei nu a iesit complet din uz. Insa poate ca ar trebui luat ceva mai in serios! La urma urmei, cui ii place sa se trezeasca singur intr-un bar plin ochi si sa se vada nevoit sa astepte, minute in sir, pentru ca partenerul/a sa binevoiasca sa apara? Intarzierile, atunci cand n-au in spate motive bine intemeiate, sunt pur si simplu o dovada de lipsa de respect. Iar tu cu siguranta nu-ti doresti asa ceva de la un potential viitor partener…

4. Flirtul, dublat de respect si rabdare

Of, unde sunt vremurile in care barbatii, chiar de le trecea prin cap, nici macar nu indrazneau sa abordeze problema sexului la prima intalnire, ba nici macar pe cea a sarutului de noapte buna? Flirtul, dublat de respect si rabdare, este o alta practica “invechita” care s-a pierdut pe nedrept, desi avea cele mai mare sanse sa faca orice femeie sa se indragosteasca lulea!

 

 

Tie ce practici ti-ar placea sa fie readuse in actualitate?

 

 

Foto: redbookmag.com

Hai pe Sentimente

Leave a Reply