Dating

5 alimente pe care sa le eviti cu orice pret la prima intalnire

By septembrie 29, 2014 No Comments

5 alimente pe care sa le eviti cu orice pret la prima intalnirePrima intalnire cu un El sau Ea pe care chiar il/o placi se poate transforma cu usurinta intr-un camp minat unde dezastrul pandeste la fiecare pas. Fiindca emotiile sunt oricum garantate, iar tu iti doresti sa faci o prima impresie impecabila, evita stresul suplimentar eliminand din preferintele tale culinare in seara respectiva urmatoarele 5 tipuri de alimente!

1. Spaghetti. Desi poate va aflati intr-un restaurant cu specific italienesc, iar pastele sunt preferatele tale, spune “pas” la prima intalnire. Nu de alta, dar sunt mici sansele sa poti savura intr-o maniera eleganta o portie de spaghetti care se scalda in sos…

In aceeasi nota, preferabil ar fi sa nu te orientezi nici catre linguini, tagliatelle si alte tipuri de paste lungi. Acestea fiind spuse, regulile se aplica si pentru pastele din orez, de pilda, specifice restaurantelor asiatice.

2. Hamburger dublu. Nici un hamburger dublu nu poate fi mancat cu prea multa eleganta, fara a te manji cu sos, mustar etc. Daca ati optat pentru un local in care toate preparatele culinare sunt de acest tip, alege raul cel mai mic, in niciun caz un hamburger/cheeseburger din care abia sa poti musca.

3. Aripioare de pui. Acestea si orice alt preparat care nu poate fi mancat decat cu mana ar trebui sa iasa din discutie la prima intalnire. Asta daca nu cumva sunteti amandoi pregatiti sa il admirati pe celalalt cum se linge pe degete!

4. Mancaruri foarte picante. Fie ca ai stomacul sensibil, fie ca nu, un preparat culinar foarte picant te va da peste cap. Si ultimul lucru pe care ti-l doresti la prima intalnire este sa iti petreci cea mai mare parte a timpului la toaleta…

5. Usturoi, ceapa… Aceste ingrediente savuroase, care dau o aroma incredibila mancarurilor, ar trebui evitate la prima intalnire. Bineinteles, daca amandoi savurati preparate similare, s-ar putea sa nu fie neaparat o problema majora. Insa, in principiu, lasa pe mai tarziu aromele problematice si, la primul rendez-vous, mizeaza pe alegeri sigure care nu risca sa iti puna partenerul pe fuga.

Tu ce mancaruri crezi ca ar fi indicat sa eviti la prima intalnire?

Foto: mulher.terra.com.br

Hai pe Sentimente

Leave a Reply