Dating

5 locuri unde poti „agata” persoane singure

By martie 31, 2016 One Comment

s10_locuri agatat

Sa intalnesti oameni singuri la fel ca tine nu este simplu, cu atat mai mult cu cat de cele mai multe ori nici nu stii unde sa ii cauti bine. Expertii in dating sustin ca au identificat 5 locuri unde ai cele mai mari sanse sa iti gasesti jumatatea fara sa risti.

 

 

 

1. La o cafenea

Fie ca e cafeneaua de cartier unde obisnuiesti sa iti iei micul dejun, fie o alta – cel mai indicat! -, intr-o cafenea ai multe sanse sa intalnesti persoane singure care au aceleasi obiceiuri cu tine. Atmosfera e degajata, muzica e in surdina, comparativ cu volumul folosit de obicei intr-un bar. In plus, si dispozitia celui/celei cu care ai ocazia sa interactionezi este alta in acest mediu. Iar discutia poate porni simplu de la o stire mondena citita in ziarul de pe masa.

2. La sala de fitness

Sala de sport este de departe unul dintre cele mai bune locuri pentru a agata. Poti sa faci asta chiar in timp ce esti pe banda de alergare sau cand faci exercitii cu ganterele. Evident, in cel din urma caz incearca sa nu le alegi pe cele mai grele, ca sa iti poti pastra totusi un zambet pe chip si nici vorba sa nu iti fie ingreunata. Daca cel sau cea de langa tine nu are castile in urechi, atunci nimic nu te impiedica sa deschizi o discutie.

3. Intr-un magazin de gadgeturi

Si pentru un barbat si pentru o femeie este usor sa iasa la atac chiar intr-un magazin de electrocasnice. Doamnele si domnisoarele e suficient sa faca pe nestiutoarele si sa ceara sfatul unui barbat bine care pare mai in tema decat ele. Domnii, in schimb, se pot oferi sa le indrume pe cele aflate in cautarea unui gadget, spre exemplu. In weekend, de obicei, e mai multa lume in astfel de magazine, asadar ai cui sa ii ceri sau sa ii oferi sfatul.

4. La un bazin de inot

Iti place sa inoti sau sa joci tenis? Transforma aceasta pasiune intr-o cursa dupa persoana potrivita. Nu faci decat sa imbini utilul cu placutul. Asadar, daca iti place sa inoti, fa-ti un abonament la un bazin si in felul acesta garantat vei merge mai des decat de obicei. In timpul liber, mergi la o baza sportiva cu terenuri pentru tenis. Nici nu trebuie sa iti faci griji ca nu vei avea cu cine juca. Iar din pasiuni comune se nasc povesti de dragoste minunate!

5. Pe un site de dating

Traim intr-o epoca moderna in care mijloacele de comunicare online sunt la indemana oricui si trebuie exploatate la maximum. Fie ca ai facut-o deja sau inca nu ai incercat, datingul online este un pariu castigator. Pe un astfel de site, femeile si barbatii pe care ii vei intalni sunt, cu siguranta, disponibili. In plus, e mai usor sa alegi, intrucat primesti din start o serie de informatii inainte chiar sa abordezi persoana care iti place.

Care ti se par locurile cele mai potrivite pentru a aborda simplu o persoana pe care o placi?

Hai pe Sentimente

Comentarii

  • Ionut spune:

    niste timpenii.
    1. La cafenea femeile vin sa discute telenovele. Alea singure (1 din 100) este corporatista venita sa lucreze si nu vrea sa fie “deranjata” de barbati fiind femininsta si femeie “independenta” = fututa la cap – baba in devenire
    2. La fitness idem
    3. Really – really ? Astea sint in filme. sau femei superdisperate.. Romancele nu intreaba niciodata nimik nu barbat necunoscut decit daca sint prostituate/producatoare etc.. nu le dau voie parintii si preotu
    4. Cum vb cu ea la inot ? faci ture de bazin. aici e relativ.. daca de ex poti bea un suc sau o apa etc.. dar alea care arata suficient de bine ca sa mearga la inot au deja destui pretendenti – nu vor sa fie deranjate de toi fraierii in slip si fara chei de masina sau cravata corporatista.
    5. 1000 de barbati la una bucata femeie si si aia cu probleme psihice majore. cta de fututa la cap tre sa fie o femeie care refuza sute de barbati care se baga pe ea pe motiv ca nu e niciunul Mutu sau vedeta ?

Leave a Reply