Dating

5 lucruri ciudate pe care le fac femeile atunci cand sunt singure

By octombrie 13, 2015 No Comments

096MPOMulte femei locuiesc impreuna cu o prietena sau impart chiria cu o colega pana cand se muta cu partenerul lor. Pentru cele mai norocoase care isi permit luxul de a trai singure, experienta poate fi de-a dreptul eliberatoare.

Daca crezi ca faptul de a locui de una singura te poate transforma intr-o persoana oarecum ciudata, iti cateva dintre lucrurile pe care obisnuiesc sa le faca femeile care sunt pe cont propriu:

  1. Isi permit sa arate rau dimineata

Unul dintre avantajele de care se bucura femeile care nu sunt nevoite sa imparta casa cu nimeni, nici chiar cu partenerul de viata, este ca nu isi fac griji pentru felul in care arata dimineata, cand abia ies din asternuturi. Nu le intereseaza nici daca li s-a intins rimelul pe sub ochi fiindca au adormit inainte sa se demacheze, nici ca poarta un tricou foarte larg, mototolit si descusut la subsiori,

  1. Lasa treburile importante pe ultima suta

Persoanele care locuiesc singure sunt tentate sa fie dezordonate, sa fie mai putin atente la curatenie. Ca si in cazul barbatilor, si femeile sunt neglijente. Pun o masina de rufe la spalat abia atunci cand maldarul de rufe sta sa se darame sau cand chiar nu mai au ce imbraca. Atunci cand esti singur nici nu iti dai seama ca traiesti inconjurat de lucruri murdare pana cand cineva nu te anunta ca trece pe la tine mai tarziu. Atunci intri intr-o panica nebuna sa pui un pic de ordine in lucruri.

  1. Umbla prin casa dezbracate

Unul dintre sentimentele de libertate cele mai mari pe care le resimte o femeie care locuieste singura este ca poate umbla dezbracata prin casa. Poate sta in bucatarie in lenjerie intima, ca doar isi gateste pentru ea, poate sa manance stand in mijlocul patului la fel de sumar imbracata, poate iesi din baie la fel de goala precum a intrat sub dus.

  1. Petrec cat timp vor in baie

Apropo de baie, o alta bucurie a traiului in singuratate este ca nu esti nevoit dimineata sa imparti baia cu nimeni. Poti sta cat de mult doresti sau, ma rog, cat de mult iti permite timpul atat cat sa nu fii in inatziere. Cert este ca nu iti bate nimeni la usa sa te intrebe cat mai ai, depinde doar de tine sa iesi sau nu mai repede.

  1. Asculta acelasi playlist de cate ori vor

Cand locuiesti singur, poti sa te culci la ce ora vrei, poti sa asculti ce muzica vrei si chiar sa lasi aceeasi melodie pe repeat la nesfarsit. Nu e nimeni care sa te apostrofeze sau sa-ti zica sa dai muzica mai incet ca nu iti poate spune ceva.

Tu ce lucruri trasnite iti permiti sa faci atunci cand esti singur/a acasa?

Hai pe Sentimente

Leave a Reply