Dating

5 lucruri mai importante decat un inel de logodna

By august 25, 2016 No Comments

sentimente3_lucruri imp Suntem tentati de multe ori sa consumam mult timp si energie cautandu-ne jumatatea si ingnorand in acelasi timp lucruri care pot fi extrem de importante pentru noi si pentru dezvoltarea noastra. Iti dam in continuare cateva exemple de lucruri mai importante poate decat un inel de logodna.

1. Prietenii buni

Ai nevoie de oameni pe care sa-ti fie sprijin la nevoie. Chiar daca esti singur sau intr-o relatie, ai nevoie de prietenii si de rudele tale, care-ti vor fi alaturi la bine si la greu, in orice clipa. Pentru ca, nu-i asa, nu conteaza cat de bun sau nu este partenerul tau, exista o serie de lucruri pe care acesta nu le va intelege niciodata asa cum o fac prietenii.

2. O cariera pe care sa o indragesti

Exista mai mult decat romantism in viata aceasta, iar o cariera pe care sa o indragesti va face diferenta. In plus, poti fi in acelasi timp si un carierist, dar si un partener de nadejde. Suntem in 2016 si nu trebuie sa sacrificam niciun lucru in detrimentul altuia.

3. Fericirea care vine din interior

Nu ai nevoie neaparat de cineva care sa te faca fericit. Stii deja asta, dar mai uiti din cand in cand. Daca te bazezi pe cineva in viata s-ar putea sa suferi unele dezamagiri. Orice relatie ai ar trebui sa iti faca viata mai frumoasa, dar sa nu devii dependent de ea.

4. Constientizarea propriei valori

Trebuie sa fii capabil sa te uiti in oglinda si sa te simti frumos si, de asemenea, trebuie sa te cunosti bine si sa te pretuiesti indeajuns de mult, la adevarata ta valoare. Sa te iubesti pe tine insuti si sa nu accepti mai putin decat meriti sunt lucruri menite sa te duca departe in viata.

5. Sanatatea

Emotional, inima ta ar putea tanji dupa dragoste, insa fizic cum se simte? Un regim alimentar echilibrat si exercitiile facute in mod regulat ar putea face diferenta dintre tine acum si cel de la 50-60 de ani. De aceea, este important sa acorzi o mare importanta sanatatii tale. Daca iti doresti o iubire care sa dureze o viata, atunci trebuie sa ai grija in primul rand de viata ta si dorinta va deveni realitate.

Oare ar putea fi pusa pe lista scurta a lucrurilor mai importante decat un inel de logodna si, independenta, sa zicem?

Hai pe Sentimente

Leave a Reply