Dating

5 lucruri pe care fiecare cuplu trebuie sa le faca in primul an de relatie

By ianuarie 25, 2016 No Comments

Paar bei der work, working, operate, operating, employee, worker, workman, job, employment, do, doing in der Kueche, couple working in the kitchen

Nu exista o reteta care sa garanteze fericirea, este cert, insa exista lucruri testate care ne pot ajuta in fel si fel de situatii. Spre exemplu, cand vine vorba de dragoste si de relatii nu ar fi rau sa invatam din experienta altora.

 

 

 

 

Exista unele lucruri pe care fiecare cuplu ar trebui sa le faca chiar inainte de a celebra prima aniversare a relatiei. Iata cateva dintre acestea:

1. Pregatiti cina impreuna

Pregatitul cinei reprezinta o modalitate excelenta de conectare cu partenerul astfel incat sa puteti stabili cat de compatibili sunteti. Daca reusiti sa va puneti de acord usor unul cu celalalt in aceasta activitate care nu e deloc banala veti reusi multe impreuna. E un semn bun daca puteti lucra impreuna cot la cot.

2. Mergeti intr-o excursie de weekend

Se spune ca cel mai bune cunosti un om daca mergi cu el pe munte. Acolo vezi cat de rezistent este la conditii dificile sau cat de altruist este. E bine ca cel putin in primul an de relatie sa plecati amandoi cate un weekend pe luna. In aceste excursii scurte va veti cunoaste mai bine si decat daca ati locui impreuna zi de zi.

3. Porniti intr-o calatorie cu avionul

Poate ti se va parea ciudat acest sfat, dar ai sa vezi in continuare de ce e important. Nu trebuie sa fie o calatorie mai lunga de o ora, insa in tot acest timp vei descoperi o multime de lucruri despre cel de langa tine. Spre exemplu, cum se poarta cu insotitorii de zbor, cum reactioneaza daca are cursa intarziere, cat de bine se pricepe atunci cand vine vorba sa aleaga destinatia, cat de mult tine cont de nevoile tale in aceasta situatie.

4. Certati-va serios

Da, stim, e inca un sfat care pare stupid la prima vedere. Evident ca nu iti place sa te certi cu partenerul de viata si te ingrozesti la ideea unui scandal-monstru. Trebuie sa stii insa ca un conflict major poate fi foarte util relatiei, atata timp cat esti cu cineva alaturi de care vrei sa ramai multa vreme. In felul acesta iti vei da seama ce il/o supara, ce reactii are, cat sunt de violente, daca este in stare sa isi asume vreo vina sau vreo raspundere, daca stie sa isi agumenteze faptele.

5. Cunoasteti-va parintii unul altuia

Nu trebuie ca intalnirea cu parintii partenerului/ei sa se petreaca in primele luni de relatie, insa atunci cand lucrurile devin mai serioase, cand va apropiati, spre exemplu, de aniversarea de un an, sa le faceti o vizita. Veti invata multe unul despre celalalt cunoscandu-va potentialii socri.

Ce crezi ca ar trebui sa se intample in primele luni de relatie pentru ca lucrurile sa mearga bine?

Hai pe Sentimente

Leave a Reply