Dating

5 lucruri pe care un barbat trebuie sa le evite pe un site de dating

By octombrie 1, 2015 No Comments

datingCand optezi pentru un site de dating principalul lucru pe care il urmaresti este sa cunosti persoane noi care sa isi doreasca la randul lor sa te cunoasca. Pentru asta, profilul pe care ti-l creezi este esential, la fel cum important este ce anume spui despre tine, dar si in ce mod.

Iata cateva dintre lucrurile pe care barbatii trebuie sa le evite atunci cand comunica prin intermediul unui site de dating:

Evita mailurile sau mesajele de tip conserva


Femeilor le place sa se simta speciale. O conversatie online nu trebuie sa te impiedice sa arati ca esti un adevarat cavaler. Fa-ti putin timp si uita-te pe profilul celei pe care o abordezi astfel incat sa poti isca o discutie pornind chiar de la lucrurile pe care le aveti in comun. Evita mesajele clasice, de genul celor care se potrivesc oricui, nepersonalizate de niciun fel. Singurul lucru pe care il vei obtine va fi un NU categoric.

Nu scrie o carte despre tine

Sa te prezinti nu inseamna sa scrii cearsafuri intregi despre tine si sa faci liste interminabile de calitati uimitoare care crezi ca te definesc. Miroase a truc ieftin de vanzari, dar care nu tine in acest caz.

Emailul ori mesajul de prezentare e menit sa realizeze o conexiune, nu sa recapituleze ceea ce ai scris deja in textul de profil. In plus, dupa cum ti-ar spune orice psiholog, oamenilor le place sa auda despre ei insisi, nu despre tine. Femeile vor sa stie ce anume ai gasit atractiv la ele, nu ceea ce ti se pare atragator la tine.

Nu fi obraznic

Delimitarea dintre a fi increzator si a fi obraznic e destul de subtire. O abordare tupeista nu face decat sa arate insecuritate si imaturitate. Evita apelarile de genul „Te pup, printeso! Fa-ti o favoare si raspunde-mi inainte sa iti mai scriu eu o data”. Mesaje de genul acesta vor fi sterse imediat.

Nu exagera
Sa stii sa te exprimi frumos e una, dar sa faci exces de talent artistic si sa te apuci sa scrii poezii sau ghicitori ar putea fi mult prea mult, mai ales ca nu oricine ti-ar putea aprecia acest simt al umorului. Asadar, de preferat ar fi sa scrii curat, sa te exprimi corect gramatical pentru ca ai mai multe sanse sa impresionezi decat facand pe poetul anonim.

Nu insulta
Pare o insulta numai faptul ca amintim despre asa ceva, dar, din pacate este o practica tot mai des intalnita pe site-urile de daiting. Ce inseamna mai exact sa nu jignesti? Iata unul dintre mesajele primite de o utilizatoare a site-ului, dupa ce se intalnise o data cu un barbat: „Esti draguta, dar pari destul de ciudata. Nu zambesti si nu razi suficient. M-as mai intalni o data cu tine cu conditia sa zambesti mai mult”. Evident ca un astfel de mesaj respingator nu poate decat sa faca o femeie sa ii para rau ca a acceptat chiar si o singura intalnire cu o persoana atat de aroganta.

 

Hai pe Sentimente

Leave a Reply