Dating

5 moduri de a flirta fara sa spui un cuvant

By august 25, 2016 No Comments

SENTIMENTE5_flirt nonverbal Poti seduce o persoana cu mult inainte de a-i adresa primul cuvant. Si, la fel e bine, poti continua sa flirtezi chiar si dupa ce v-ati cunoscut folosindu-te nu de vorbe, ci de gesturi, de priviri, de atingeri.

Iata cele mai eficiente modalitati non-verbale de flirt:

1. Deschide-te

Nu sta langa o persoana cu bratele incrucisate sau cu mainile impreunate. Aceasta atitudine denota retinere si nu e utila in cazul in care vrei sa atragi atentia cuiva. In schimb, asaza-te la masa si tine un brat sprijinit pe spatarul scaunului de langa sau apleaca-te peste bar tinand bratele desfacute. Ambele miscari transmit un control al spatiului personal, arata un studiu recent. Femeile interpreteaza acest gest ca pe un demn de dominare, o trasatura-cheie pentru cresterea atractivitatii.

2. Pastreaza o mimica serioasa

Femeile considera ca zambetul este mai degraba un atu al feminitatii care nu se potriveste prea bine pe chipul unui barbat. De aceea, in cazul barbatilor, este indicat sa pastreze o mimica serioasa. Este atitudinea care le cucereste pe doamne si pe domnisoare. Evident, nu e cazul sa mentii o figura pietrificata fiindca la urma urmei femeile sunt atrase de barbatii distractivi, dar sa nu afisezi un ranjet fals pe figura.

3. Atinge-ti fata

In cazul barbatilor, un gest care este interpretat drept flirt este atingerea, la cateva minute, a maxilarului, frecarea barbiei. Acest lucru va atrage atentia asupra caracteristicilor cele mai masculine, intrucat, sustin specialistii, zona inferioara a fetei este legata direct de nivelul de testosteron.

Femeile, in schimb, isi pot atinge suvitele de par. Podoaba capilara este considerata foarte feminina, iar barbatii adora acest gest.

4. Copiaza-i miscarile

Imitandu-i in mod subtil modul in care gesticuleaza sau in care tine paharul cu bautura creezi o imagine in oglinda care devine extrem de atragatoare. Evident, trebuie sa faci totul extrem de finut incat sa nu para o atitudine ostentativa.

5. Fixeaza-i privirea

Contactul vizual pentru o scurta perioada, de 2-3 secunde, are rolul de a atrage atentia mai mult decat orice alt gest. E greu sa nu observi o privire care te fixeaza fie si doar pentru scurt timp. Acest lucru provoaca initial un usor disconfort, insa ulterior se poate transforma foarte bine intr-un joc al seductiei.

Care consideri ca sunt semnalele pe care o persoana ti le transmite atunci cand vrea sa flirteze cu tine?

Hai pe Sentimente

Leave a Reply