DatingMatrimoniale

5 motive pentru a ieși la prima întâlnire

By martie 1, 2020 martie 16th, 2020 No Comments

Datingul online poate crea o zonă de confort din care e greu să ieşi. E simplu să stai în spatele unui ecran şi să interacţionezi cu alte persoane. Poţi face asta din vârful patului, în pijamale. Atât de simplu este.

prima intalnire

Prima întâlnire

Pe cât de simplă este această parte, pe atât de periculoasă este. Gândeşte-te doar la cât de greu este să ieşi la o primă întâlnire. Mai întâi trebuie să cunoşti, cât de cât, persoana cu care urmează să te întâlneşti. Apoi te gândeşti – ”hmm, plimbare prin parc, restaurant sau cafenea? Oare ce sa aleg?”. Şi, în final, trebuie sa alegi si ținuta pentru întâlnire. Pare puțin obositor, nu?

Tot acest amalgam de gânduri te face să ”fugi” din calea întâlnirilor, chiar dacă ăsta este motivul principal pentru care ești aici. Uite 5 motive pentru a spune ”da” unei invitații:

1. Depășești faza convorbirilor online

Este plăcut să conversezi cu cineva online, însă asta este doar un prim pas în procesul de a cunoaşte pe cineva. Nu face un scop din asta, fiindcă este doar o etapă. Nu vei putea avea la nesfârşit convorbiri online fără întâlniri reale.

Cu cât amâni mai mult aceste întâlniri, cu atât o să-ți fie mai greu pe viitor. Fiecare dintre noi ne bucurăm de o discuție captivantă la o cafea sau de o glumă bună într-un pub, deci nu ai de ce să-ți faci griji.

2. Cunoști cu adevărat persoana

Se întâmplă adesea ca cineva să reuşească să te facă să îţi formezi o părere foarte bună din conversaţii, dar în realitate să nu îţi placă. Sau, din contră! Poate crezi că nu vă potriviți foarte bine în mediul online dar în realitate lucrurile pot sta cu totul altfel.

Nu poţi ştii niciodată, aşa că este cel mai bine să testezi. Cât mai mult. Ar trebui să profiți de fiecare oportunitate.

3. Îți ieși din zona de confort

Raportează-te la întâlniri ca la ceva normal, nu ca la un eveniment pentru care trebuie să te pregătești o viață întreagă. Chiar dacă fiecare întâlnire ne face să fim puțin emoționați, acceptă asta ca parte din proces.

4. Îți poți începe povestea de dragoste

Fiecare persoană te poate surprinde plăcut la fiecare întâlnire. Iar de la prima întâlnire până la ”acum suntem fericiți” poate fi un singur pas.

5. Indiferent de ce se întâmplă, vei rămâne cu experienţa şi povestea

E imposibil ca totul să meargă bine. Uneori, avem parte şi de experienţe mai puţin plăcute. Important este să accepți că ele fac parte din viaţă şi chiar să le dăm o conotaţie amuzantă.

Pe scurt, nu rămâne ascuns în spatele ecranului prea mult timp. Ieşi din zona de confort şi încearcă să vezi cum e în realitate persoana cu care stai de vorbă. Lasă emoţiile să te cuprindă, e normal să simţi acea nelinişte frumoasă.

Hai pe Sentimente

Leave a Reply