Dating

5 motive sa iti dai intalnire cu o femeie mai in varsta

By noiembrie 16, 2015 No Comments

1Gaina batrana face ciorba buna, spune un proverb neaos. Si sunt barbati care au inteles rapid sensul expresiei. Au trecut peste stereotipurile legate de varsta si au indraznit sa iubeasca femei mai mari cu cativa ani.

Pentru cei care nu au verificat inca proverbul, iata cinci motive care ii vor convinge ca nu e nimic gresit in a-ti da intalnire cu o femeie mai in varsta:

 

1. Stie ce vrea

De-a lungul anilor, femeia a invatat ce este bine si ce nu pentru ea si a inteles ceea ce este mai important in viata. Si-a realizat mare parte din visuri, si-a fixat idealuri si stie suficient de bine cine este si ce vrea sa faca pe viitor. Nu e nimic mai sexy decat o femeie puternica si ambitioasa. In plus, e posibil chiar sa fie ea cea care face primul pas.

Un sondaj realizat in 2014 de Life Reimagined a aratat ca majoritatea celor intre 40 si 50 de ani, indiferent ca sunt barbati sau femei, sunt mai determinati sa isi implineasca visurile si sa faca tot ce le sta in putinta pentru a se simti bine cel putin in urmatorul deceniu.

2. Are incredere in ea

In vreme ce o femeie tanara este usor influentabila si de cele mai multe ori nu se increde in propriile-i forte, una trecuta prin viata stie cine este si ce poate. “Este imposibil sa fii cu adevarat intim cu cineva daca nu te placi pe tine”, a spus Jane Fonda la un moment dat. In vreme ce femeile pana in 40 de ani au inca emotii legate de felul in care arata, dupa aceasta varsta increderea in trupul lor se schimba si depaseste temerile legate de riduri, colacei ori solduri ceva mai pronuntate. Iar femeia care se simte bine in pielea ei este sexy si actioneaza ca atare. Femeile mai in varsta stiu ca toate defectele trupului lor sunt doar „suveniruri” ale unei vieti bine traite.

3. Stie ce vrea in pat si nu se teme sa vorbeasca despre asta

Multe femei ajung la 50 de ani sa spuna ca traiesc in sfarsit cele mai bune si mai interesante partide de amor. Nu doar ca si-au lasat deoparte inhibitiile, dar se simt si eliberate de intalnirile sexuale incomode din tineretea lor. In vreme ce femeile tinere sunt mai preocupate de felul in care arata si de satisfacerea in principal a partenerului, la varsta a doua femeile vorbesc despre experienta lor sexuala ca fiind deplina, intrucat reusesc, in sfarsit, sa isi exteriorizeze pe deplin pornirile si dorintele.

4. Are experienta de viata

Experienta nu conteaza numai la locul de munca. Ea e de ajutor si in dormitor. Femeile mai in varsta stiu ce le place partenerilor lor si cum sa ii satisfaca si chiar ii pot invata si pe ei cate ceva despre relatia intima cu o femeie.

Si in afara dormitorului, femeile mai in varsta au experienta relatiilor anterioare, ceea ce inseamna ca stiu ce functioneaza si ce nu. Au trecut prin diferite incercari in viata si stiu cum sa reactioneze si cum sa trateze problemele aparute intr-o relatie.

5. E independenta

La varsta a doua principala preocupare a femeilor nu este o casa si o verigheta pe deget. Vor sa fie ele insele si pentru asta sunt mai independente. Au deja o situatie financiara stabila, nu depind de cea a unui partener, asa ca nu se va agata cu disperare de barbatul care o curteaza.

Cum vezi relatia dintre un barbat mai tanar si o femeie mai in varsta? Are sanse sa functioneze?

Hai pe Sentimente