Dating

5 secrete pe care femeile trebuie sa le stie despre barbati

By februarie 22, 2016 No Comments

s5_barbatiStii cartea: Barbatii sunt de pe Marte, Femeile sunt de pe Venus? Ei bine, ideea in sine inglobeaza putin din esenta interactiunilor dintre barbati si femei. Fiecare in sine este greu de inteles. Femeile par dificile, iar barbatii misteriosi si introvertiti. Si, totusi, cum faci sa fiti pe aceeasi lungime de unda?

Ne vom adresa doamnelor si domnisoarelor astazi, dar ii rugam pe domni sa ne spuna daca e adevarat ce spunem in continuare:

1. Barbatilor nu le place sa-si exprime sentimentele

Barbatii comunica prin actiuni, nu prin vorbe. Lor le este mai dificil sa isi exprime sentimentele cu voce tare, dar acest lucru nu ar trebui sa te sperie. Urmareste-l cu atentie pe partener si vei descoperi zi de zi lucruri marunte pe care le face pentru tine si care sunt echivalentul unei declaratii de dragoste. Vei intelege ca este acolo pentru tine, ca are grija de felul in care te simti si ca te iubeste fara sa ti-o spuna prin cuvinte.

2. Barbatii vor si trebuie respectati

Barbatii sunt mandri. Fiecare barbat isi doreste ca femeia de langa el sa il iubeasca, sa il aprecieze si, mai presus de orice, sa il respecte. Cercetarile au aratat ca barbatii accepta mai usor faptul ca nu mai este iubit decat ca nu mai este respectat. Trebuie sa stii ca daca iti respecti barbatul de langa tine si el te va respecta. Pentru ca respectul se castiga si atunci va sti ca este demn de dragostea ta.

3. Barbatii sunt vulnerabili

Stiu ca suna ciudat, dar barbatii sunt foarte sensibili si intotdeauna isi fac griji daca exceleaza sau nu in rolurile lor de prieteni, iubiti, soti sau tati. Fiecare dintre noi ne asteptam la multe de la ei, astfel incat presiunea este foarte mare. Singura problema este ca rar un barbat va admite ca este vulnerabil. Crezi sau nu, ego-ul masculin este foarte fragil.

4. Barbatilor nu le pasa intotdeauna daca arati perfect sau nu

Nu trebuie sa arati perfect tot timpul ca sa fii placuta. Nu trebuie sa fii un top model. Barbatilor le plac femeile simple, cat mai naturale. Daca el te iubeste, o face chiar daca esti in pijamale cat e ziua de lunga sau nemachiata. Ar putea parea straniu, dar barbatii spun ca se simt mai atrasi de frumusetea si de forta interioara a unei femei. Ar trebui sa faci tot posibilul sa arati bine pentru partener, dar nu trebuie sa faci o obsesie din asta.

5. Barbatii au auzul selectiv

Nu ar trebui sa te superi atunci cand iubitul tau nu pare interesat de ceea ce incerci sa ii impartasesti. Femeilor le place sa vorbeasca despre dragoste, relatii, sex, pantofi, haine, carti si asa mai departe. Majoritatii barbatilor, insa, nu le place vorbeasca despre aceste lucruri. Asadar, atunci cand vezi ca e plictisit de moarte, incearca sa schimbi subiectul. Incerca intotdeauna sa gasesti ceva interesant de discutat si evita sa vorbesti mereu numai despre tine si ceea ce iti place.

Acum, dupa ce ai aflat toate acestea, ti se mai par barbatii chiar atat de misteriosi si greu de inteles?

Hai pe Sentimente

Leave a Reply