Dating

6 sfaturi pentru o viata amoroasa de succes in aceasta primavara

By martie 8, 2013 No Comments

FANCY-00033368-001Daca iti doresti sa faci o schimbare in viata ta, primavara iti ofera prilejul perfect pentru un nou inceput! De la hobby-uri la un iubit nou, un cont pe un site de dating online sau o schimbare de atitudine, toate acestea sunt benefice pentru increderea ta in fortele proprii. Tot ce trebuie sa faci este sa iei atitudine si sa te implici mai mult ca pana acum. Sansele sa intalnesti persoane noi cresc si poate chiar iti vei cunoaste viitorul iubit! Iata cateva sfaturi simple pentru a iti imbunatati viata sociala si amoroasa in aceasta primavara!


Inscrie-te la diferite cursuri

Nu vei intalni pe nimeni daca stai toata ziua in casa. Este timpul sa iei atitudine si sa te inscrii la diferite cursuri. Fie ca alegi sa mergi la cursuri de fitness, dansuri, aerobic sau iti doresti sa inveti lucruri noi si alegi sa mergi la cursuri de gatit sau olarit, aceasta este sansa ta de a cunoaste persoane noi, sa socializezi si chiar sa te implici intr-o relatie.

Alege sa petreci timpul in grupuri mici
Pentru un barbat, prea multe femei adunate la un loc ar putea fi intimidant, astfel ca sansele tale de a fi abordata cand te afli intr-un grup mare scad considerabil. Numarul mai mic de femei inseamna mai putina presiune pentru un reprezentant al sexului tare si, prin urmare, mai multe sanse pentru tine de a fi abordata!

Organizeaza o petrecere
Ia atitudine si organizeaza o petrecere pentru prietenii tai. Incurajeaza-i sa-si aduca si alti prieteni pentru a-ti extinde cercul social. Alege sa fii gazda unei petreceri linistite: un vin bun, jocuri interesante, muzica linistitoare si cat mai multe conversatii.

Fa o schimbare in garderoba
Hainele pe care le porti trebuie sa te reprezinte, iar tinuta ta sa fie impecabila. Nu este nevoie sa ai haine scumpe, dar este important sa fii imbracata decent, sa respecti rigorile modei si astfel te vei face remarcata. Fii atenta la detalii, la accesorii si ingrijeste-ti parul si vei fi cu siguranta in centrul atentiei.

Fa atmosfera
Este important sa dai tot timpul impresia ca esti sufletul petrecerii. Fii sociabila si incarca-i pe toti cei prezenti cu energie pozitiva pentru a se molipsi cu cheful tau de distractie. Toata lumea o sa te adore!

Inscrie-te pe un site de dating online
Un site de dating online te ajuta sa gasesti persoana de care ai nevoie in clipa de fata. Poate fi vorba despre un simplu prieten sau despre un partener pentru tot restul vietii.
Gandeste-te la insusirile pe care ti-ai dori sa le aiba perechea ta, acele mici detalii care iti aduc implinirea. Inainte de a cauta pe cineva pe un site de dating online, fa o lista cu toate lucrurile pe care ti le doresti de la o persoana.

Hai pe Sentimente

Leave a Reply