Dating

5 subiecte interesante de „dezbatut” la prima intalnire

By martie 28, 2016 No Comments

s8_subiect discutie

Nu se stie din ce motiv, dar de cele mai multe ori, la prima intalnire se ajunge la discutii despre ultima relatie esuata, despre locul de munca, despre divort, despre bani sau sanatate. Insa oricare dintre aceste subiecte de disctutie nu fac decat sa omoare din fasa sansa unei noi intalniri.

 

 

 

Gandeste-te intotdeauna ca prima intalnire trebuie sa o aduca pe a doua. Persoana pe care o ai in fata va trebui sa decida daca ai potential, iar daca tu vei incepe cu detalii neplacute din viata ta sau vei tabari pe ea cu intrebari dintre cele mai intime vei ruina a doua sansa.

Iata cateva abordari care nu dau gres:

1. Vacanta

Cata vreme oricine iubeste concediul si viseaza la vacanta perfecta, un subiect bun de discutie porneste de la calatoria care te-a impresionat cel mai mult. Intreaba persoana cu care te afli fata in fata daca ii place sa plece in concedii departe de tara sau daca le prefera pe cele din Romania, care a fost locul care i-a facut o impresie nemaipomenita si unde viseaza sa mearga intr-o buna zi. Acest gen de subiecte entuziasmeaza pe oricine.

2. Interese

Cum iti petreci timpul liber? Poate ai hobby-uri sau esti pasionat/a de un sport anume. Atunci cand esti angrenat intr-un astfel de subiect te descrii exact asa cum esti. Oferind aceste detalii si primindu-le la randul tau ii dai ocazia persoanei cu care discuti si tine insuti sa realizezi daca aveti puncte comune.

3. Mancare

Poate parea straniusa vorbesti despre mancare, dar totusi tine cont ca oamenilor le place sa manance motiv pentru care discutiile pe teme culinare se dovedesc chiar interesante. Fie ca ii place sau nu sa gateasca, incearca sa afli care sunt felurile sale de mancare preferate si unde ii place sa ia, sa spunem, cina, la ce gen de restaurant.

4. Filme si TV

Ce fel de filme si emisiuni TV ii plac? La ce anume obisnuiesti sa te uiti poate spune multe despre o persoana. Poate ca esti dependent de stiri sau de filme de dragoste. Vorbiti despre ultimele productii cinematografice vizionate, mai ales despre cele care ti-au placut. De asemenea, puteti discuta despre cele pe care nu ati avut inca ocazia sa le urmariti sau despre cele pentru care ati facut adevarate pasiuni si pe care le-ati revedea la nesfarsit.

5. Muzica si carti

Fie ca iubesti genurile muzicale contemporane sau ai mai degraba inclinatii spre rock-ul clasic ori spre muzica sinfonica, abordarea unui astfel de subiect genereaza discutii bogate de pe urma carora iti vei putea face o impresie clara despre persoana cu care stai de vorba. Acelasi lucru se intampla si cand vine vorba despre carti. E clar ca cel caruia ii plac romanele politiste are un spirit analitic, in vreme ce cel care prefera jurnalele de calatorie sunt firi aventuriere.

Care crezi ca sunt cele mai sigure subiecte care ar trebui abordate la prima intalnire?

Hai pe Sentimente

Leave a Reply