Dating

6 diferente intre a iubi un baiat si a iubi un barbat

By martie 10, 2016 No Comments

s2_barbat_baiat

Un barbat, la fel ca si o femeie, difera la 40 de ani fata de cum era la 30 si la 30 fata de cum era la 20. Asadar, nu e totuna sa ai o relatie cu un pusti care nu si-a incheiat bine adolescenta sau cu unul care are deja o experienta de viata. Farmec au amandoi, dar diferentele sunt vizibile.

Care sunt acestea? Iata-le pe cele mai importante:

 

Increderea

Un barbat este increzator, un baiat este nesigur. Evident, exista si o multime de tinerei foarte siguri pe ei, dar este o diferenta mare de atitudine vizavi de aceasta incredere in sine pe care acestia o au comparativ cu un barbat matur. Un barbat matur nu se va juca niciodata cu sentimentele unei femei. Va stii ce trebuie sa ii spuna, cand si cum.

Comunicarea

Un barbat iti spune cum se simte, iti spune ceea ce crede si felul in care vede viitorul vostru impreuna. Un baiat te tine in sah, se joaca cu cuvintele si nu face niciodata planuri de viitor. Mai mult, ramane fara cuvinte cand vine vorba despre declaratii de dragoste. Cu un barbat, in schimb, poti avea discutii serioase pentru ca el stie cine este si ce vrea de la viata.

Scuzele

Un barbat stie cand a gresit si mai degraba isi cere scuze asumandu-si vina decat sa invinovateasca femeia de langa el. Spre deosebire de un baiat, un barbat stie ca nimeni nu este perfect, nici macar el, si mai stie ca nu isi va pierde “barbatia” doar pentru ca recunoaste ca a gresit.

Respectul

Un barbat se poarta intotdeauna respectuos cu femeia de langa el. Asta include respectarea sentimentelor ei, buna comunicare, respectarea familiei si a prietenilor, respectarea ei ca persoana. Unul foarte tanar si necopt la minte va actiona in consecinta. Mai exact, se va purta copilareste si nu va stii sa aprecieze diferentele care il despart de femeia iubita.

Increderea

Intr-un barbat este mai usor sa ai incredere, pentru ca este deschis si onest. El nu risca sa isi puna in pericol relatia pentru o ocheada aruncata unei blonde apetisante. Un baiat, in schimb, va flirta fara nicio jena si va sta non-stop cu telefonul in mana pentru a-si verifica paginile de pe conturile de socializare.

Stabilitatea

Dintre toate lucrurile pe care un barbat le are de oferit spre deosebire de un baiat, se remarca stabilitate. Acesta insumeaza incredere, respect si comunicare. Un barbat este in mod constant constient de toate aceste lucruri.

Ce crezi ca iubesc mai mult femeile: barbatii maturi sau barbatii copilarosi?

Hai pe Sentimente

Leave a Reply