DatingRecomandari

6 gesturi inocente care l-ar putea pune pe fuga

By februarie 3, 2015 No Comments

gesturi inocente caare il pun pe fugaDaca ai inceput sa te intalnesti cu un tip dragut, cunoscut online sau nu, trebuie sa eviti anumite gesturi sau situatii care l-ar putea pune pe fuga. Barbatilor nu le place sa faca planuri de viitor inca de la primele intalniri si nici nu se dau in vant dupa un exces de afectiune, mai ales in primele saptamani de relatie.

Fara discutii despre casatorie

Vorbiti foarte multe lucruri unul cu altul si esti fericita sa descoperi ca aveti puncte in comun. Ca sa eviti o despartire, ar trebui sa te abtii sa incluzi printe temele voastre de discutie subiectul casatoriei sau sa il intrebi daca isi doreste sa fie un tata tanar. De asemenea, chiar daca sunteti fanii aceleiasi formatii muzicale, rezista tentantiei si nu ii cumpara bilete de concert cu un an in avans. Pentru el, asta echivaleaza cu o invadare a spatiului personal.

Nu-ti lasa periuta de dinti la el acasa

Cand ii vizitezi casa pentru prima oara, nu aduce cu tine obiecte de igiena pe care sa le pui in baia sa. Evita sa iti lasi periuta de dinti, samponul si cosmeticele in dulapiorul lui. S-ar putea ca el sa se simta sufocat si daca vii cu o garderoba in miniatura pe care sa o lasi, „prevazatoare”, in dulapul sau.

Cadouri prea elaborate, prea devreme

Unii adora sa faca o sarbatoare din orice ocazie, dar uneori, sa ii cumperi un cadou scump pentru prima luna de aniversare impreuna, ar putea avea efectul contrar. In loc sa aprecieze generozitatea ta, el s-ar putea simti ingradit si obligat sa faca acelasi lucru pentru tine in fiecare luna.

Intalnirea cu parintii

Stim cu totii cat de curiosi pot fi parintii cand vine vorba despre persoana cu care se intalneste fiica lor. Insistentele lor sunt justificate, dar, spre binele relatiei tale, amana pe cat posibil sa ii faci cunostinta cu parintii tai pana in momentul in care el se simte pregatit.

Verificari periodice

Desigur, este absolut normal sa il intrebi pe prietenul tau cum i-a decurs ziua si ce a mai facut. Daca incepi sa il suni din cinci in cinci minute, ai sarit „granita normalitatii” si sunt mari sanse ca el sa creada ca esti geloasa si ca il verifici. Inutil sa mai mentionam ca barbatii nu suporta controlul de acest tip.

Fara animale de companie la inceputul relatiei

Crezi ca e o idee buna sa va cumparati impreuna un animalut de companie, un caine nazdravan sau o pisica draguta? Gandeste-te ca o astfel de achizitie implica mai mult decat cateva momente de dragalasenie pe zi si ca amandoi trebuie sa va asumati responsabilitatea. Daca va grabiti si voi va despartiti, unul dintre voi va lua micul patruped si niciunul nu va fi prea incantat de schimbari.

Voi ati observat gesturi prea intense, prea devreme, din partea barbatilor?

Foto: livescience.com

Hai pe Sentimente

Leave a Reply