Dating

6 lucruri pe care si le doreste o femeie la prima intalnire

By august 1, 2016 No Comments

sentimente4_femeie prima int

Se spune ca prima impresie conteaza cel mai mult. De aceea, prima intalnire este extrem de importanta pentru amandoi. E posibil sa iti doresti sa-ti petreci toata viata alaturi de persoana pe care o intalnesti acum sau sa nu vrei s-o mai vezi toata viata.

Iata cum se asteapta o femeie sa decurga prima intalnire:

1. Vrea ca el sa fie un gentleman

In topul asteptarilor unei femei, atitudinea de gentleman a barbatului este estentiala pentru ea. Femeia isi doreste sa intalneasca un barbat galant, care sa stapaneasca toate regulile din codul bunelor maniere. Ce inseamna asta? Sa ii deschida portiera masinii, sa ii aseze scaunul la masa, sa nu o atinga in mod deliberat si, cel mai important, sa nu se astepte sa plateasca nemteste la restaurant.

2. Vrea ca el sa fie politicos cu ceilalti

Femeia este foarte atenta la tot ceea ce se intampla in jurul ei la prima intalnire. Tine cont de fiecare gest sau atitudine pe care potentialul partener din fata sa o are. In cazul in care barbatul cu care s-a intalnit se dovedeste foarte atent si politicos cu ea, dar le vorbeste urat chelnerilor sau paznicului, spre exemplu, este un semn ca, de fapt, e un prefacut. Motiv pentru care se va gandi bine daca mai iese cu el a doua oara.

3. Nu vrea ca el sa se gandeasca la sex din prima

In ciuda ideilor preconcepute, femeile nu isi doresc sa duca intalnirea pana in punctul cel mai intim. Mai exact, ele nu vor ca barbatul pe care abia l-au intalnit sa le vada ca pe niste obiecte sexuale si sa viseze o partida de amor cat mai rapid posibil. Femeia vrea ca el sa mentina distanta corespunzatoare cat mai mult posibil. Este si un test al limitelor si al abilitatilor acestuia de autostapanire.

4. Vrea ca el sa afle cat mai multe despre ea

Femeia isi doreste sa fie luata pur si simplu la intrebari. Vrea sa spuna ce ii place si ce ii displace. Evident, nu ca la un interviu pentru un post de secretara, ci isi doreste ca barbatul pe care l-a intalnit sa se arate interesat de persoana ei si sa o asculte rabdator.

5. Nu vrea sa il auda povestind despre fosta

Discutiile despre fosta, de orice fel ar fi, o scot din sarite pe o femeie. Niciuna nu vrea sa cunoasca intreaga epopee de iubire pe care a trait-o cel cu care tocmai ce si-a dat intalnire. Si cu atat mai putin nu isi doreste sa fie comparata cu fosta.

6. Nu vrea sa auda exces de complimente

Niciodata nu trebuie sa supra-complimentezi o femeie. Chiar daca pare ciudat, este purul adevar. Femeile isi doresc barbati care sa le aprecieze la adevarata lor valoare, nu care sa caute sa le gadile orgoliul. Prea multe complimente ar putea fi considerate ofensatoare.

Care au fost lucrurile care te-au deranjat cel mai mult la prima intalnire?

Hai pe Sentimente

Leave a Reply