Dating

7 barbati spun ce nu suporta la femei. Invata din experienta lor!

By decembrie 17, 2015 No Comments

Paar, Mann, Frau, People, "zwei Personen", Liebespaar, Liebespaerchen, "20-30 Jahre", "ueber 20", "ueber zwanzig", Twen, Erwachsener, innen, drinnen, Innenaufnahme, Innenansicht, drinnen, seitlich, Seitenansicht, Seitenaufnahme, "von der Seite", stehen, Vorwuerfe, Streit, streiten, Wut, wuetend, vorwurfsvoll, Mimik, Gestik, Aerger, ernst, Emotionen, "Ausdruck negativ", Beziehung, Ehe, Ehekrise, Beziehungskrise, Trennung, Situation, Beziehungsprobleme, Krise, Aggression, Aggressionen, aggressiv, Ehepaar, Eheprobleme, Beziehungsprobleme, anklagen, Streithaehne  couple, man, woman, people, "two people", lovers, "20-30 years", "over 20", "over twenty", twen, adult, interior, interior shot, inside, indoor, indoors, from the side, sideways, side view, stand, accusations, criticism, fight, fighting, anger, fury, rage, angry, furious, reproachful, facial expression, gesticulation, bother, irritation, serious, emotions, "negative expression", relationship, marriage, marriage crisis, crisis, relationship crisis, separation, situation, relationship problems, aggression, aggressions, aggressive, married couple, couple, marriage problems, accuse, wrangler  00087793  pp1002 *** Local Caption *** Katalog, KAT03 , Katalog Be

Femeile, pe cat de atragatoare sunt pentru barbati, pe atat de respingatoare se pot dovedi. Dragalaseniile exagerate, hainele nepotrivite pe care le poarta ori machiajul strident sunt doar cateva dintre lucrurile pe care barbatii sustin ca nu le suporta atunci cand vine vorba despre reprezentantele sexului frumos.

Iata ce spun cativa dintre barbatii intervievati de welovedates.com despre ceea ce nu le place la o femeie:

Femeile, pe cat de atragatoare sunt pentru barbati, pe atat de respingatoare se pot dovedi. Dragalaseniile exagerate, hainele nepotrivite pe care le poarta ori machiajul strident sunt doar cateva dintre lucrurile pe care barbatii sustin ca nu le suporta atunci cand vine vorba despre reprezentantele sexului frumos.

Iata ce spun cativa dintre barbatii intervievati de welovedates.com despre ceea ce nu le place la o femeie:

“Prea mult machiaj. Nu-mi plac femeile care par ca si-au dat cu un strat de glet pe fata. Nu zic, putin este ok, arata ca femeia este ingrijita, ca e atenta cu ea, dar ce e mult strica. Ma mai enerveaza si femeile care refuza sa manance atunci cand mergem sa cinam pe motiv ca se ingrasa, apoi se duc eventual acasa si golesc frigiderul. O igiena proasta este iar respingatoare: respiratia urat mirositoare, dintii urati sau parul i exces. Nu-mi plac nici femeile care se cred super-sexy, dar arata mai degraba ca Miss Piggy.”

“Sa se ameteasca repede de la bautura. Sa nu fie interesata de lucruri noi, sa invete cate ceva, sa nu fie curioasa. Si nu-mi plac nici femeile care sunt mofturoase la mancare si care refuza sa manance cate ceva doar pentru ca n-au mai gustat niciodata.”

“Nu-mi place cand fetele vorbesc ca si copiii, cand se schimonosesc sau apeleaza la dragalasenii care dau dovada de imaturitate. Si nici cele care care devin dependente de barbat.”

“Femeile care poarta haine mult prea scurte sau prea mulate pentru formele trupului lor si care scot in evidenta parti ale corpului care ar trebui lasate mai degraba la libera imaginatie a barbatilor. Nu-mi plac nici femeile portocalii, adica cele care poarta un fond de ten intr-o nuanta prost aleasa ori care au folosit prea multa crema autobronzanta. Si nici femeile care poarta tocuri foarte mari, desi stiu ca nu pot merge cum trebuie pe ele. In plus, ma enerveaza unghiile mult prea lungi.”

“Lucrurile cele mai neatractive la o femeie sunt din punctul meu de vedere lenea, falsitatea si asteptarile. Oricine femeie care este lenesa in viata de zi cu zi, fie ca este vorba despre aspiratiile ei, despre motivatii sau despre activitatea fizica, falsa, si aici vorbesc despre tocuri imense si machiaj strident, dar si care are asteptari de la mine primeste un mare NU din partea mea. Urasc sa aud femeile ca vorbesc despre egalitatea intre sexe si despre drepturi si care mai folosesc si stereotipuri legate de barbati.”

“Femeile care poarta discutii plictisitoare. Daca nu poate purta o conversatie interesanta pe chat sunt putine sanse sa o gasesc atractiva in realitate. Si nu-mi plac nici femeile care nu isi adapteaza tinutele la formele si dimensiunile pe care le au.”

“Femeile care se machiaza prea mult, care sunt sclifosite la mancare, care au vocea subtire, care barfesc, care au obsestii, care sunt geloase.”

Din punctul tau de vedere, care sunt caracteristicile deranjante la o femeie?

Hai pe Sentimente