Dating

7 intrebari esentiale pe care trebuie sa i le adresezi la prima intalnire

By martie 1, 2016 No Comments

s10_intrebariE adevarat ca oricat de mult te-ai pregati pentru prima intalnire, totdeauna vei ramane cu impresia ca nu ai spus ce trebuia sau ca nu ai pus intrebarile pe care ti le stabilisesi in mintepentru a afla cat mai multe despre persoana respectiva. Ei bine, tocmai despre aceste intrebari vom vorbi.

Cheia succesului la prima intalnire este o conversatie calma, confortabila. Iar aceasta se poate obtine prin intrebari bine alese. Iata-le pe cele mai importante dintre ele:

 

 

1. Care a fost persoana care a avut cea mai mare influenta asupra ta?

Din raspunsul la aceasta intrebare vei intelege cel mai bine valorile sale morale. Acesta iti va arata si care este persoana la care va alerga prima oara pentru sfaturi.

2. Care este locul tau preferat? De ce?

Fie ca este vorba despre o plaja, despre o statiune montana sau ceva intre, raspunsul la aceasta intrebare iti va dezvalui caracterul persoanei in fata careia te afli.

3. Care este filmul tau preferat? De ce?

Acest lucru nu doar ca iti va arata care ii sunt gusturile si de ce anume este interesata persoana respectiva, dar astfel vei afla si daca sunteti compatibili.

4. Care este obiectivul tau cel mai mare in prezent?

Vei descoperi odata cu raspunsul la aceasta intrebare daca persoana cu care vorbesti este ambitioasa si daca gandeste in perspectiva.

5. Cum preferi de obicei sa-ti petreci weekendul?

Hobby-urile, interesele si stilul de viata le vei afla odata cu raspunsul la aceasta intrebare, ideala pentru a afla daca aveti suficiente puncte in comun.

6. Ce consideri atractiv la o persoana?

Intrebarea ar putea fi destul de stanjenitoare, iar raspunsul aproape ca sigur ca va contine cuvinte precum chimie sau atractie fizica. Asculta insa cu atentie calitatile pe care le descrie. In felul acesta iti vei da seama ce isi doreste cu adevarat de la un partener. Si cel mai adesea calitatile pe care le enumera sunt si cele pe care el/ea le si poseda.

7. Care zi din viata ta ti-ar placea sa o retraiesti?

E important sa poti determina un om sa aleaga din viata sa un singur moment pe care si l-ar dori sa il retraiasca. Doar un om care stie ce vrea de la viata va fi in stare sa o faca!

Ai adresat vreodata vreo intrebare stanjenitoare care a stricat toata atmosfera primei intalniri?

Hai pe Sentimente

Leave a Reply