Dating

7 intrebari pe care trebuie sa i le pui chiar la prima intalnire

By octombrie 13, 2015 No Comments

Paar entspannt in Duenen mit einem Buch Couple relaxing in the dunes, reading a book Vor exista multe „prime intalniri” in viata, insa intotdeauna ele au un rol important. Te ajuta sa iti faci o impresie si sa descoperi cate ceva despre persoana careia ai decis sa ii acorzi o sansa. Secretul insa este o conversatie calma, confortabila.

Acest lucru e simplu de realizat daca pui intrebari bine alese.

Ce anume te-a influentat cel mai mult in viata?

Cu ajutorul unei astfel de intrebari vei intelege mai bine valorile morale ale persoanei pe care o ai in fata. Iti vei da seama si ce fel de sfaturi iti va oferi pe viitor.


Care este locul tau preferat din intreaga lume? De ce?

Chiar daca este vorba despre mare sau munte ori pe undeva pe la mijloc, raspunsul la aceasta intrebare iti va oferi o perspectiva asupra caracterului persoanei cu pricina.

Care este filmul tau preferat? De ce?

Nu doar ca iti va arata care sunt gusturile sale, dar este si un indicator bun pentru a realiza daca sunteti sau nu pe aceeasi lungime de unda, daca sunteti sau nu compatibili.

Care este scopul tau in viata in acest moment?

Vei afla in acest fel cat de ambitios/oasa este, dar iti va oferi si o imagine exacta asupra situatiei sale actuale.

Cum iti place cel mai mult sa iti petreci weekendul?

Raspunsul la aceasta intrebare iti va arata care este stilul sau de viata, care ii sunt interesele, hobby-urile. De asemenea, si in acest caz poti sa iti dai seama daca sunteti compatibili.

Cum ai fost crescut de catre familia ta/

Felul in care a fost educat, atmosfera in care si-a trait copilaria se vor rasfrange in viitor si asupra relatiilor pe care le va avea cu copilul sau copiii sai. De aceea, e important sa afli cateva detalii despre perioada traita in sanul familiei sale.

Ce iti place cel mai mult la o persoana

Poate ca nu ai intalnit cea mai frumoasa persoana din lume, dar totusi ascult-o cu atentie. Las-o sa descrie care sunt calitatile pe care le apreciaza la o persoana. In felul acesta vei intelege ce isi doreste cu adevarat de la un potential partener. Si de multe ori calitatile pe care le insira le poseda chiar el sau ea.

Evident, aceste intrebari sunt doar un prim pas. Atata timp cat asculti cu atentie si esti relaxat/a, poti avea o prima intalnire extrem de placuta si cu rezultate surprinzatoare.

Ce alte intrebari consideri ca sunt esentiale la o prima intalnire?

Hai pe Sentimente

Leave a Reply