Dating

9 semne ca iubitul tau se pregateste sa te ceara de sotie

By octombrie 2, 2014 No Comments

9 semne ca iubitul tau se pregateste sa te ceara de sotieAu trecut cativa ani buni de la prima voastra intalnire, v-ati mutat intre timp impreuna si ati si avut “acea” discutie, de oameni adulti, la finele careia ati ajuns la concluzia ca amandoi va vedeti un viitor impreuna. Si totusi, intrebarea-cheie, “vrei sa fii sotia mea?, se lasa asteptata! Sau…? Iata 9 semne care iti arata ca marele moment este mai aproape decat credeai!

1. Iti cauti inelul preferat zile la rand si, chiar cand esti convinsa ca l-ai pierdut definitiv, isi face din nou aparitia in cutia ta de bijuterii. Sa iti fie oare casa bantuita de fantome?

2. Il prinzi vorbind tot mai des la telefon cu mama si/sau tatal tau, dar, cand intri in camera, incheie brusc conversatia. Iar cand il intrebi ce s-a intampla, inventeaza niste scuze pe care nici el nu le crede.

3. Il intrebi, imbufnata, daca n-are de gand sa te faca si pe tine odata femeie serioasa, la casa ei, iar el, in loc sa se enerveze si sa schimbe subiectul, zambeste, te saruta si glumeste pe seama supararii tale “complet nejustificate”.

4. Este mai agitat si mai misterios decat de obicei, in asa masura incat, desi ai incredere deplina in el, incepi sa iti pui intrebari…

5. Dintr-o data, el, mare amator de iesiri in oras, cu tine sau cu baietii, de gadgeturi de ultima generatie si de haine de firma, se hotaraste sa fie mai cumpatat. De ce? Mister total.

6. Iti insira o serie de nume de fete si de baieti si te intreba cum ti se pare ca suna in combinatie cu numele lui de familie.

7. Ii folosesti tableta pentru a cauta ceva pe Google, iar motorul de cautare iti sugereaza, de indata ce tastezi “in”, sintagma “inele de logodna”.

8. Nu ti-a spus, dar ai remarcat singura: cutia aceea pitita in dulap cu mici suvenire de la fostele iubiri, respectiv folderul cu poze cu ex-ele lui, s-au facut nevazute. Pur si simplu. Fara ca tu sa ii fi sugerat sa le faca disparute.

9. Nu mai face mistouri pe seama amicilor tai sau ai lui care “isi pun streangul de gat”. Dintr-o data, subiectul casatoriei nu ii se mai pare un motiv de amuzament!

 

 

Tu ti-ai dat seama ca iubitul tau urma sa te ceara? Ce l-a tradat?

 

Foto: hdnewwallpapers.com

Hai pe Sentimente

Leave a Reply