Dating

Ai grija ce comanzi la prima intalnire. Bautura iti dezvaluie caracterul

By august 10, 2015 No Comments

prima intalnire matrimonialeWhiskey, gin sau un vin alb? Bautura pe care o comanzi atunci cand te afli la o intalnire vorbeste despre tine mai mult decat ti-ai fi imaginat. Iata, asadar, ce pot afla ceilalti despre personalitatea ta doar uitandu-se in paharul tau:

Whiskey: „Esti fierbinte!”. Indiferent de sex. In clipa in care ai combinat whiskey-ul cu cola, profesionistii din bartendering spun ca, de fapt, vrei sa arati ca poti bea chiar si opt ore incontinuu fara sa te poticnesti vreo clipa.

Vin: „Esti un spirit artistic”. Persoanele care cer sa consulte lista de vinuri sunt mai degraba interesate de cultura, de arta, de calatorii. Cele care comanda din prima vinul casei inseamna ca nu sunt foarte sigure pe sine si au nevoie de cineva care sa le ghideze in alegeri.
Bere. „Esti sufletul petrecerii”. Cei care comanda bere sunt vazuti ca petrecareti de cursa lunga, care prefera mai degraba cantitatea in detrimentul calitatii. Atentie! Acest lucru poate indica o problema legata de consumul de bautura. Pe de alta parte, daca in schimb comanda marci de bere mai deosebite inseamna ca ai de a face cu o persoana care apreciaza lucrurile mai fine si in viata.

Gin tonic. „Esti o persoana politicoasa”. Specialistii sustin ca persoanele care consuma gin tonic sunt politicoase si rezervate, dar sunt capabile sa bea pana pica sub masa.

Vodka si energizant. „Esti genul petrecaret”. Combinatia de vodka si energizant este specifica anilor studentiei, iar daca o folosesti chiar si mai tarziu asta tradeaza faptul ca ai un suflet tanar si ca iti place sa petreci pana in zori chiar daca asta inseamna ca atunci cand te trezesti nu mai stii nimic din ce s-a petrecut toata noaptea.

Cocktail tropical. „Esti o persoana spontana”. Ar putea parea ca un cocktail colorat este o bautura pentru femei, insa specialistii in bartendering spun ca nu e deloc asa, iar cei care comanda un cocktail tropical, indiferent ca sunt femei sau barbati, sunt oameni puternici, isteti si spontani, care se simt bine in pielea lor si pentru care nu prea conteaza ce cred ceilalti despre ei.

White Russian. „Esti o persoana cultivata”. Acest tip de bautura indica faptul ca esti o persoana cu viziuni liberale, pasionata de orice este retro, citita si care e capabila sa poarte conversatii extrem de interesante pe orice tema.

Martini. „Esti cusurgiu”. Un barbat sau o femeie care bea Martini vrea sa impresioneze, sa arate ca este foarte stapan/a pe sine. Daca atunci cand comanda stie exact ce sa ceara, de la marca anume, tipul de Martini pana la numarul de masline, atunci ai de a face cu o persoana greu de multumit, cu criterii bine stabilite chiar si in alegerea partenerului de viata.

Apa plata. „Esti timid/a”. Persoanele sfioase, rusinoase, dar si cele lipsite de imaginatie comanda apa plata. Daca adauga si „cu lamaie”, cel mai probabil sunt fie obsedate de silueta, fie asa li se pare ca suna mai interesant.

Tu ce bautura comanzi de obicei atunci cand esti la prima intalnire?

Foto: hepta.ro

Hai pe Sentimente

Leave a Reply