Dating

Ai o noua iubita? Cum abordezi problema cadoului de Craciun

By decembrie 24, 2014 No Comments

Ai o noua iubita Cum abordezi problema cadoului de CraciunPoate ca ai cunoscut-o chiar pe Sentimente.ro, iar relatia voastra este la inceput de tot. Primele intalniri abia ce s-au consumat, timid, iar fluturasii in stomac incep sa isi faca simtita prezenta tot mai intens. Povestea voastra de iubire dispune de toate premisele pentru a inflori frumos… drept care te temi sa nu dai cu bata-n balta in perioada sarbatorilor si sa grabesti lucrurile care, altfel, curg firesc intre voi doi. Cum abordezi, intre altele, delicata problema a cadoului de Craciun?

A mai ramas foarte putin timp pana la Craciun, iar tu inca nu te-ai hotarat daca este o idee inspirata sau dimpotriva sa ii cumperi noii tale iubite un cadou. Dilema ta este justificata: pe de-o parte, nu vrei sa te arunci cu capul inainte si sa o sperii. Pe de alta parte, gandul ca ea ar putea astepta un cadou din partea ta, iar tu ai putea sa nu i-l oferi, nu iti da nici el pace.

Ei bine, iata cateva aspecte de care ar trebui sa tii cont daca vrei sa faci lucrurile ca la carte:

Noua ta iubita vrea un cadou, fara doar si poate

Porneste de aici: chiar daca va intalniti doar de 1-2 luni, in situatia in care amandoi sunteti perfect constienti de chimia dintre voi si de faptul ca va doriti ceva serios pe viitor – fie ca va va reusi, fie ca nu -, noua ta prietena se va astepta sa tratezi sarbatoarea Craciunului, si ale sale ritualuri, cu toata seriozitatea. Cu alte cuvinte, isi doreste cu siguranta sa primeasca un dar de Craciun, doar ca…

Nu investi sume mari de bani in cadoul de Craciun

… nu unul excesiv de scump! Este inca prea devreme pentru a-i face daruri costisitoare care nu vor reusi decat sa o faca sa se simta stingherita si jenata pentru ca ea nu a investit nici pe departe sume atat de mari pentru cadoul tau (da, si ea s-a gandit si s-a stresat timp indelungat cu privire la darul tau de Craciun). Chiar mai rau de atat, ar putea avea impresia ca incerci sa o impresionezi cu veniturile tale peste medie sau ca te straduiesti sa ii „cumperi” interesul fata de tine – ambele ipostaze sunt de evitat la inceputul unei relatii.

Alege un cadou simbolic, dar inspirat

Pornind de la ceea ce stii ca ii place, de la vreo dorinta pe care ti-a impartasit-o etc., alege-i cadoul perfect de Craciun. Stii, poate, ca adora trandafirii bordo sau ca, pasionata fiind de jocurile de societate, lectura etc., isi doreste nespus un anumit joc, carte a unui anumit autor s.a.m.d. Aceste cadouri ii vor arata ca o asculti cu atentie si ca esti suficient de interesat de ea pentru a tine minte si a tine cont, in acelasi timp, de micile detalii care conteaza cu adevarat pentru ea.

 

Tu ce cadou de Craciun te-ai gandit sa ii faci noii tale prietene?

 

Foto: singlenomoredating.blogspot.com

Hai pe Sentimente

Leave a Reply