Dating

Atentie! Cuvintele care pun pe fuga orice femeie in online

By mai 30, 2016 No Comments

s3_cuvinte mesaje

Datingul online este distractiv si util in acelasi timp, daca stam sa ne gandim ca multe mariaje s-au nascut din relatiile pornite astfel. Insa, nu toata lumea stie sa surprinda cu un mesaj pozitiv, personal. Astfel ca multe dintre textele de profil sau mesajele de intampinare sunt fade si prea comune ca sa spuna ceva.

In general, in mediul online, barbatii sunt cei care fac primul pas. Ei sunt cei care trimit mesaje celor pe care le considera interesante. Insa de acest prim pas se leaga si succesul sau insuccesul abordarii. Iata cateva dintre cuvintele pe care trebuie sa le eviti atunci cand vrei sa “agati” in online:

1. Cuvintele care fac aluzie la copilarismele tale

“Sunt un baiat intr-un trup de barbat” a scris Ionut in descrierea sa de profil, considerand, cel mai probabil, ca orice femeie ar trebui sa se simta atrasa de un Peter Pan. Cu toate acestea, tanarul nu a primit niciun raspuns la interpelarile sale. Pe un site de matrimoniale femeile nu cauta sa “adopte” un copil.

2. Cuvintele care transforma femeia intr-un obiect

“Esti atat de frumoasa incat cred ca ti-ar sta perfect agatata de bratul meu”, i-a scris Dan Luizei. “M-ai confundat cumva cu un pulover?”, a venit rapid replica domnisoarei. Oricat a incercat barbatul sa se scuze si sa explice sensul vorbelor sale, discutia n-a mai avut nicio sansa.

3. Mesajele arogante

Klara a primit un mesajde la Robert, dupa ce barbatul i-a vizitat profilul online: “Buna! Ce faci?”. Fata nici macar nu a dat importanta mesajului. Primise sute de astfel de mesaje, toate la fel! Vazand ca nu primeste un raspuns, Robert a inistat: “Buna, blondo! Ti-am trimis un mesaj. Inca astept un raspuns. Fa si tu un efort si raspunde”. Pe Klara a enervat-o abordarea si nu i-a raspuns nici de aceasta data. Robert insa nu s-a lasat. Si i-a scris din nou: “Care-i problema, blondo? Nu sunt suficient de bun pentru tine. Habar nu ai ce pierzi. La varsta ta n-ar trebui sa fii atat de pretentioasa. Tu ai de pierdut, scumpo!” Intr-un final, Klara i-a raspuns, blocandu-i contul.

4. Cuvintele care arata disperarea

Victor si-a completat profilul online scriind ca este divortat. “Imi place la nebunie de tine. Ce trebuie sa fac ca sa te conving sa iesi cu mine?” i-a scris el Mihaelei. Atunci fata s-a uitat putin pe profilul sau si l-a intrebat de cata vreme este singur. “Saptamana viitoare se pronunta divortul” i-a spus Victor. Minciuna aceasta si graba cu care s-a afisat drept divortat au determinat-o pe Mihaela sa refuze politicos o intalnire cu acest barbat. Si asta intrucat el parea foarte nerabdator sa o inlocuiasca rapid pe sotia sa cu altcineva.

5. Intrebarile provocatoare

Chiar inainte de a spune “Buna ziua”, Mircea a intrebat-o pe Sara: “De ce nu ai fost casatorita?” si “De ce n-ai avut pana acum copii?” Sari nu i-a placut sa fie pusa in defensiva. Mircea putea mai degraba sa o intrebe despre descoperirile pe care le-a facut ea ca arheolog, pentru ca femeilor le plece sa fie apreciate pentru experienta lor, pentru inteligenta lor si nu sa fie criticate pentru alegerile pe care le-au facut in viata. Evident ca Mihaela nu i-a raspuns la mesaje.

Ai trait vreo experienta neplacuta in comunicarea online?

Hai pe Sentimente

Leave a Reply