Dating

Care e momentul potrivit sa ceri o a doua intalnire

By martie 28, 2016 No Comments

s7_telefonDe prima intalnire depinde daca vei mai avea parte sa intalnesti si a doua oara acea persoana. Iti propunem azi un scurt ghid care sa te ajute sa capeti incredere in tine si sa impresionezi inca din prima clipa, indiferent ca mergeti la bowling, la o inghetata sau pur si simplu iesiti la un pahar cu vin.

 

 

 

 

Sincronizarea este totul

Orice ai face, nu te grabi sa il/o suni in prima jumatate de ora dupa ce v-ati despartit unul de celalalt. Ca o regula de baza, ar fi bine sa luati legatura a doua zi in jur de ora 11.00. Asta nu inseamna sa ii trimiti un SMS sau sa incepi sa-i dai like-uri la pozele de pe site-urile de socializare. Cel mai bine este sa va auziti telefonic.

Atentie la ceea ce spui

Atunci cand iti compui textul de intampinare dupa prima intalnire evita atitudinea prea “cool” pentru ca nu te ajuta cu nimic. Spune: “Am petrecut foarte bine impreuna si mi-as dori sa ne revedem” si nu: “Am avut parte de o sera super ultra mega tare si mi-as dori tare mult sa te vad din nou cat mai curand, imediat ce esti liber/a”. Ideea este sa te abtii sa mergi prea departe.

Urmeaza regulile

Cand e vorba despre barbati, cei mai multi dintre ei cunosc regula astfel ca ei sunt cei care vor solicita o a doua intalnire. Totusi, sunt si barbati care prefera ca femeia sa ia atitudine si sa fie cea care face urmatorul pas. Important este sa intuiesti corect ce vrea celalalt si sa actionezi in consecinta.

Da inapoi daca nu primesti niciun semn

Evident, dupa o prima intalnire veti stii amandoi daca a existat chimie intre voi si daca mai sunt sanse sa va vedeti si a doua oara, fie ca propunerea o face unul sau celalalt. Totusi, daca, sa spunem, timp de o saptamana, nici tu si nici el/ea nu ati simtit nevoia sa luati legatura unul cu celalalt, e clar ca undeva nu a facut click asa cum trebuia si atunci nu trebuie sa iti faci procese de constiinta. Mai exista o multime de alte profiluri pe site-urile de dating precum sentimente.ro de unde sa iti alegi un partener sau o partenera potrivita pentru cerintele tale.

Cine crezi ca trebuie sa faca pasul spre o a doua intalnire: el sau ea?

Hai pe Sentimente

Leave a Reply