Dating

Cate fotografii de profil ar trebui sa postezi?

By iunie 14, 2016 No Comments

s1_fotografii profil Ai decis sa iti faci aparitia si tu in interesanta lume a datingului. Dar ce imagini postezi la profil? Pozele preferate pe care le-ai realizat la nunta surorii tale sau intregul album? Cat mai multe fotografii inseamna si multe contacte cu potentiali parteneri? Expertii iti ofera raspunsul!

Exista argumente pro si contra numarului de poze de profil, dar si a tipului acestora. Match.com a stat de vorba cu cativa specialisti in datingul online si a obtinut o serie de sfaturi menite sa iti garanteze succesul:

Postezi una sau doua fotografii

Una sau doua fotografii postate reprezinta minimul unui profil de dating. Pentru unii utilizatori este mai mult decat suficient. “Cred ca sa postezi o singura poza buna este suficient cata vreme esti fericit si relaxat, iar fotografia arata asta foarte bine. Doua fotografii ar putea fi ok pentru acuratete, mai ales daca imaginile arata doua laturi diferite ale persoanei, cum ar fi imbracata elegant versus casual sau ganditoare versus lipsita de griji. Mai mult de atat ar putea parea ca incerci mai mult decat e cazul”, este de parere Jacquie, 43 de ani.

Pro: Aceasta abordare functioneaza bine. “Prea multe fotografii pot fi coplesitoare pentru unii. Majoritatea oamenilor nu au timp sa parcurga albume cu zeci de fotografii”, este de parere Bev Bacon, autorul volumului “Meet Me… Don’t Delete Me!”.

Contra: Uneori, atunci cand la profil sunt numai una sau doua fotografii, oamenii ar putea crede ca ai ceva de ascuns. “Unele persoane vor trece mai departe de profilul tau daca nu postezi si imagini in care te arati in intregime, intrucat considera ca ai ceva de ascuns”, spune Bacon.

Postezi intre trei si cinci fotografii

Esti gata sa divulgi ceva mai mult despre tine? Fotografiile expuse la profil pot incuraja exprimarea individuala. “In mod normal, imi place sa vad de la trei pana la cinci fotografii pentru ca in felul acesta imi pot da seama putin de felul de a fi al persoanei respective. Imi place sa vad fotografii care sa exprime diferite stari ale oamenilor”, spune Jennifer, in varsta de 34 de ani.

Pro: Adaugand cateva fotografii la profil ii conferi mai multa forta. Iar daca imaginile sustin si ceea ce ai scris despre tine – adica, daca ai spus ca iti place fotbalul sau sa gatesti, asta ar trebui sa reiasa din poze – profilul devine cu atat mai interesant.

“In fotografia principala ar trebui sa fii doar tu. Insa in celelalte poti aparea cu animalele de companie sau la pescuit ori pictand sau gatind. Totusi, nu trebuie sa postezi orice fel de fotografii care ar putea sa fie interpretate gresit. Cum ar fi, spre exemplu, sa fii inconjurat de o multime de domnisoare frumoase”, spune Bacon.

Contra: Sporind numarul imaginilor ai putea scadea, de fapt, sansele de a obtine un raspuns pozitiv. “Pentru mine, un tip are mai multe sanse daca posteaza cat mai putine fotografii. Spre exemplu, am vazut la cineva primele doua poze, mi s-a parut super interesant, darcand am mers mai departe, mi-am dat seama ca nu e ceea ce pare si nu i-am mai oferit nici o sansa”, spune Joelle, 35 de ani.

Postezi mai mult de cinci fotografii

Unii utilizatori ai datingului online sunt de parere ca un profil bun contine cat mai multe imagini. “Personal, cred ca cu cat mai multe fotografii, cu atat mai bine. Nu zic ca e important doar aspectul, dar mi s-a intamplat sa intalnesc persoane cunoscute online care aratau total diferit in realitate pentru ca folosisera la profil o poza sau doua mai vechi sau, si mai rau, editate in photoshop”, spune Molly, in varsta de 34 de ani.

Tu cate fotografii ai ales pentru profilul contului tau de dating online?

Hai pe Sentimente

Leave a Reply