Dating

Ce-am invatat dupa un an de singuratate

By iulie 26, 2016 3 Comments

sentimente3_singuratate

O relatie de lunga durata care se incheie mai mult sau mai putin brusc poate lasa urme adanci in sufletul chiar si al celor care se considera foarte puternici. De obicei, e greu sa o iei de la capat, astfel ca nu e de mirare daca intre cele doua relatii apare o pauza mai lunga.

Din experientele povestite de utilizatorii site-ului nostru, iti dezvaluim cateva dintre invatamintele trase dupa o perioada de singuratate:

Nu am neaparat nevoie de cineva ca sa fiu fericit

E drept ca fericirea se construieste mai simplu in doi, insa exista fericire si in afara unei relatii. Singuratatea te invata cum sa te bucuri de propria-ti companie. Te ajuta sa iti descoperi adevaratul potential si sa te bucuri de prieteni si de familie mai mult decat ai facut-o pana acum.

Stiu exact ce-mi doresc de la partener

In perioada pe care o petreci singur/a iti vor atrage atentia cu siguranta o multime de potentiali parteneri. Insa vei avea timp de reflectie si vei descoperi, comparand „ofertele”, ce iti doresti cu adevarat. Vei reusi sa creionezi un portret robot fidel care sa reflecte trasaturile persoanei pe care ti-o doresti langa tine. Stiind ce vrei cu adevarat te vei hotari mai greu asupra unei persoane.

Am un potential mai mare decat as fi crezut

Singuratatea iti mai ofera o sansa: sa descoperi ca, de fapt, ai un mare potential. Esti o persoana frumoasa si dorita, care reuseste sa faca „victime” chiar daca nu isi propune asta. In felul acesta, capeti mai multa incredere in tine, devii mult mai deschis si mai spontan.

In viata exista si altceva in afara de dragoste

Pare ca scopul final al oricarei persoane este sa gaseasca pe cineva cu care sa se stabileasca la casa sa pentru tot restul vietii. Dar asta nu este chiar totul. Cand reusesti sa te detasezi de o persoana vei vedea lucrurile cu alti ochi. Vei descoperi ca dragostea nu este singurul lucru pentru care merita sa traiesti.

Pot sa ma bucur de aventuri oricand vreau

Acest lucru nu este pe atat de frivol pe cat pare la prima vedere. Pana la urma, aventura poate insemna si o iesire in oras care sa se lase cu ceva mai mult alcool si cu “nebunii” cu prietenii. Vei vedea ca motive sa sarbatoresti se gasesc oricand.

Am un scop

In perioada de pauza dintre relatii vei avea timp sa iti stabilesti obiective de viitor, sa iti conturezi prioritatile pentru a ajunge acolo unde iti doresti. Devii mult mai organizat pentru ca stii care iti sunt visurile. Reusesti, in sfarsit, sa vezi luminita de la capatul tunelului.

Ce lucruri bune ai trait in perioada in care ai fost singur/a?

Hai pe Sentimente

Comentarii

Leave a Reply