Dating

Ce sa nu uiti cand mergi la intalniri

By februarie 2, 2015 No Comments

Young couple celebrating with red wine at restaurantCand te pregatesti pentru o intalnire, emotiile si entuziasmul sunt firesti si dau savoare momentelor. Incearca sa nu lasi coplesita de ele, pentru ca exista riscul sa uiti amanunte semnificative care s-ar putea sa iti sifoneze imaginea sau sa transmita un mesaj pe care nu ti-l doresti.

Fii punctuala

Fiecare dintre noi stie cu aproximatie cat timp ii ia sa se aranjeze, chiar daca uneori ne ferim sa recunoastem deschis numarul orelor necesare. Adu-ti aminte ca prima impresie conteaza destul de mult si, daca intarzii o jumatate de ora pentru ca nu ai gasit rujul potrivit, el nu va aprecia ca te-ai asortat, ci va fi iritat ca a asteptat.

Mai putin nu inseamna mai bine

„Less isi more”, spun americanii, adica mai putin inseamna mai mult sau mai bine, dar sensul acestei expresii nu este valabil intotdeauna. De pilda, daca preferi sa te imbraci sumar, din dorinta de a-ti arata formele generoase sau trupul tonifiat, vei transmite mesajul ca iti place sa arati prea mult, prea devreme.

„Elibereaza” mobilul

Daca lucrezi intr-o corporatie, stii cat de greu este sa profiti de putinul timp liber pe care il ai zilnic. Chiar daca mai ai de lucru pentru birou, nu lasa acest aspect neplacut sa iti strice intalnirea, verificand din cinci in cinci minute mobilul sau dand explicatii la telefon colegilor de fata cu partenerul tau. Pana la urma, intalnirea este a voastra, iar problemele de la serviciu pot fi amanate cateva ore.

Simte-te bine in pielea ta

Cel mai important lucru din lume este sa te iubesti pe tine insati. Daca tu nu o faci, atunci cum crezi ca o vor face persoanele din jurul tau? In plus, daca esti nefericita si zambesti fals la intalnire, il vei intriga, dar nu in sensul pe care ti-l doresti. Relaxeaza-ta si vei vedea ca, din clipa in care te simti bine in pielea ta, ii vei capta atentia si va fi interesat sa te cunoasca.

Tu la ce aspecte esti atenta la prima intalnire?

Foto: mobilegeeks.com

Hai pe Sentimente

Leave a Reply