Dating

Ce-si doresc femeile

By martie 1, 2013 13 Comments

ce-si doresc femeileSunt acele detalii care fac diferenta. Sunt momente romantice pe care o femeie le vede la eroii din filme si care o fac sa concluzioneze ca barbatii din ziua de azi nu mai sunt ca pe vremuri . Sunt gesturile pe care le face prietenul prietenei ei care, datorita acestora, va fi desemnata “norocoasa”. Sunt lucrurile acelea pe care o femeie si-ar dori sa le stii.

N-ar strica un pic de maniere

Nu te va considera nimeni un pampalau daca ii deschizi usa de la masina unei femei sau ii tragi scaunul la masa ca sa se aseze. De asemenea, nu te va considera nimeni un macho daca alegi sa uiti de bune le maniere. Femeile chiar suspina dupa barbatii de altadata care stiau sa se poarte cu delicatete si respect.

Nu trebuie sa astepti 3 zile ca sa o suni

Nu stiu cand anume, dar barbatii au inventat o regula: niciodata sa nu sune imediat dupa prima intalnire, chiar daca fata respectiva le-a placut la nebunie. De ce? Pentru ca vor fi considerati disperati, usor de jucat pe degete etc.

Ceea ce nu stiai este ca o femeie cu care ai reusit sa creezi un fel de legatura de ordin “chimic”, asteapta incontinuu sa fie sunata, chir din momentul in care i-ai spus “O sa te sun”. NU isi va schimba parerea despre tine daca o suni a doua zi. Dimpotriva, o scutesti de trei zile de asteptare, intrebari si nervi.

Cand o femeie spune “NU”, inseamna, de fapt, “DA”, asa cum si “DA” inseamna “NU”, tot asa cum si “NU” inseamna “NU”

Cred ca te-am bagat in ceata, asa ca o sa trec direct la niste exemple concludente.

Situatia Nr. 1 – NU = DA

Va aflati impreuna intr-un magazin de haine , cosmetice, decoratiuni, nimicuri de genul acesta care fac o femeie fericita. Ea se uita insistent la articolele expuse, iar tu, pentru ca o iubesti si vrei sa faci orice penntru ea, o intrebi: “Iti place rochia/parfumul/crema etc. ? Hai sa ti-o cumpar.” Ea va raspunde: “Nu, hai lasa, ca nu mai avem bani/ mi-am mai luat ceva saptamana trecuta/nu vreau etc.” De fapt, cam in majoritatea cazurilor, ea vrea sa spuna “da”, pentru ca niciodata nu va avea suficiente creme, parfumuri sau haine.

Situatia Nr. 2 – DA = NU

Mare meci de fotbal. Deja ti-ai facut planuri sa ii inviti pe prietenii tai microbisti , sa mancati chipsuri, sa beti bere si sa savurati o seara ca intre baieti. Dar, pentru ca stai cu iubita/sotia ta, o intrebi si pe ea: “Este in regula daca imi chem prietenii la meci?”. Ea iti raspunde un “Da…” cam tras de par, care poate insemna foarte usor “NU – nu imi plac prietenii tai pentru ca sunt galagiosi, nu imi place ca o sa fac tot eu curat dupa ce terminati cu meciul etc.”.


Situatia Nr. 3 – NU = NU

Inteleg ca barbatii sunt mai pofticiosi din punct de vedere sexual decat femeile, dar daca ea zice ca nu are chef de sex pentru ca e obosita sau nu se simte bine, s-ar putea sa vorbeasca serios. Daca ti-a spus “NU”, asta nu trebuie sa insemne neaparat ca vrea ca tu sa o convingi sa faceti sex.

Concluzia:

Incearca sa descifrezi si intentia cu care este rostit un “Nu” sau “Da”. Nu concluziona ca femeile sunt un mare mister, pur si simplu femeile si-ar dori ca barbatii sa fie mai receptivi si mai sensibili in ceea ce priveste sentimentele lor. Daca incerci sa ii iei locul partenerei tale intr-o anumita situatie, atunci s-ar putea sa iti dai seama cam ce vrea ea sa iti spuna in momentul acela.


Gestul chiar conteaza

O floare, o bomboana, un SMS, un “te iubesc” dis-de-dimineata, un martisor, toate acestea sunt doar cateva mici gesturi care pentru o femeie chiar conteaza. Marea dilema si in acelasi timp unul dintre regretele unei femei este urmatorul: de ce el obisnuia sa ii aduca flori, iar acum, dupa ce au stat o perioada impreuna, a cam uitat de astfel de detalii.

Serios, cat iti ia, ca din cand in cand, sa te opresti din drum la o florarie si sa iei o floare, nu neaparat un buchet, macar o floare? Pe tine te va costa 5 minute in plus, dar pentru ea va insemna enorm.

Oare o sa ma sarute?”

Asa se intreba probabil si partenera ta de aseara, cu care te-ai simtit minunat, ati ras, v-ati distrat, dar la plecare… nimic. Nu e nicio problema daca o saruti de la prima intalnire. Decat sa inchei cu celebra fraza : “O sa te sun”, mai bine o saruti si o si suni a doua zi.

Majoritatea femeilor asteapta ca barbatii sa faca primul pas, pentru ca asa au mers regulile in societate aproape dintotdeaua. Dar asta nu inseamna ca nu si-ar dori sa incheie seara intr-un mod placut. Daca v-ati simtit bine impreuna, atunci ii poti oferi o confirmare a faptului ca ai vrea sa va revedeti.

Incearca sa asculti, fara sa cauti neaparat solutii

Atat femeile, cat si barbatii, simt nevoia sa se descarce de tensiune si prefera sa isi gaseasca un confident care pur si simplu stie sa asculte. Asa ca, daca stati de vorba pe site-ul de dating si ea vrea sa iti povesteasca problemele ei de la serviciu, de acasa etc. asta nu inseamna ca vine sa iti ceara o solutie. Pur si simplu simte nevoia sa vorbeasca despre anumite lucruri.

Inteleg ca esti mai practic si toate lucrurile pentru tine trebuie sa aiba un scop, dar pur si simplu femeilor le place sa vorbeasca fara sa astepte ceva concret in schimb. Tot ce trebuie sa faci este sa o asculti. Si in timp ce faci asta, ar fi bine daca te-ai dedica exclusiv persoanei de langa tine, fara sa iti lasi atentia distrasa de televizor, laptop, telefon etc.

De asemenea, fii atent la ce ti se spune, pentru ca exista sanse ca mai tarziu sa se revina asupra subiectului, si nu e tocmai placut pentru o femeie sa constate ca partenerul a uitat despre toate framantarile ei.

Inteligenta este atractiva

Vorbiti de ceva vreme pe site-ul de dating, ti-ai dat seama ca o placi cu adevarat si vrei sa o impresionezi? Te gandesti sa imprumuti o alura de macho sau preferi o atitudine mai casual? Relaxeaza-te, acopera-ti muschii si profita de inteligenta si umorul tau. O fata poate trece cu usurinta peste detaliile fizice ale unui barbat, daca are ce sa discute cu acesta.

Nu ti s-a intamplat niciodata sa vezi o femeie superba cu un barbat nu tocmai atragator? Te-ai mirat poate, penbtru ca nu stiai ce poate vedea o asemenea femeie la el. Raspunsul la intrebarea ta: inteligenta, umor, personalitate; in doua cuvinte, farmec personal.  

Chiar nu trebuie sa vorbesti despre fosta

Realizezi ca fiecare femeie incearca sa isi imagineze, la un moment dat, cum arata fosta, daca era mai frumoasa, mai desteapta, mai realizata etc. Asadar, chiar si cu cel mai nevinovat gand, chiar nu pica bine sa aduci aminte sau sa faci vreo referire la fosta.

Vei declansa in partenera ta un soi de orgoliu specific femeilor, cu care mai greu o vei scoate la capat. In situatiile in care te intreaba ea ceva despre “cealalata”, atunci nu incepe cu complimente si aprecieri la adresa fostei, pentru vei starni un val de nemultumire si in felul acesta.

Prietenii ei sunt majoritatea barbati

Si ce? Nu trebuie sa iti imaginezi tot felul de povesti atunci cand afli ca partenera ta se intelege foarte bine cu alti barbati. Exista numeroase cazuri in care un barbat si o femeie se rezuma la o relatie de prietenie . Incearca sa accepti acest lucru si sa nu ii dai vreun ultimatum: ei sau eu.

sursa: acasa.ro

Hai pe Sentimente

Comentarii

  • tranzactionarea pe forex: noroc sau teapa ?

  • Infinity spune:

    Femeia si barbatul sunt doar soultia sistemului uman ,prin care gigantul corp uman traieste in viitor prin copii nostri.
    La fel ca celulele ce ne formeaza pe noi.
    Sexul este pe primul loc .trenuie sa creem ori nu suntem necesari .Simplu.
    Restul este doar imbecilism religios sau social.
    Hei trezi ti va.
    Luna de pe cer? Ce a ti innebunit?
    Daca vrei sa stii ce vrea un barbat de la tine ,atunci culcate cu el si dupa orgasm intreaba l imediat ce simte.
    Probabil deja sforaie.
    Si nu este vina noastra.
    Suntem doar ce suntem si interactionam precum neintelesul proces ce ne tine in viata.
    Creatie.
    Restul este o prostie.
    Love,tandrete sunt unelte de apropiere.
    Restul este dependenta de anticipaie a senzatiei ce ne place la nebunie.
    Barbatii au puterea.
    Femeile senzualitatea.
    Asa ca…!
    In ce lume cretina traim.

  • jenica spune:

    Fara ai jigni pe unii,dar chiar am observat o schimbare de comportament in relatiile cu femeile,au disparut acele “abordari” tandre,parca nu am mai vazut asa ceva niciodata! Vad deseori,chiar obisnuit este,ca abordarile sau comportamentul in relatiile dintre femei si barbati este mai vulgar ,mai grosolan,chiar nu inteleg,dar,pesemne asa le place .Poate asa e in “lume” si nu stiu eu!!!

    • Infinity spune:

      Tandrete?
      Ce ai patit.
      Femeile astazi sunt dupa bani tare de tot.
      In lumea in care traim femeile vor siguranta ,putere .
      Dar si barbatii la fel.
      Suntem la fel de rai sau buni.
      Inafara de sex nimic nu ne deosebeste.
      Traim intr o lume in care trenuie sa ne intalnim numai pentru sex …actele trebuie sa dispara…trebuie sa fim independenti…..nu trebuie sa apartinem nimanui….
      Cne vrea familie trebuie sa renunte la toate visele personale si sa isi recreeze visele in familie .
      Asta nu merge mereu.
      Iar abordarile tandre sun prostii.
      Daca arati bine ca barbat iti permiti orice ,mai ales daca ai si ceva bani.
      Daca esti mai uratel poti fi tandru si destept pana mori ca asa ramai .
      Am fost si sarac si cu bani si stiu diferenta . Crede ma.

  • cristina spune:

    Ceea ce-si doresc femeile,isi doresc si barbatii:tandrete,un telefon dat,un sarut, o mangaiere,un umar pe care sa se odihneasca uneori,un zambet,un bun ascultator atunci cand ai o problema…….un prieten adevarat cu care sa mergi de mana pe drumul tau…..care atunci cand te ia de mana ii simti inima…

  • motu spune:

    geoo tot respectul. la urma urm,ei suntem egali si nu trebe sa ne dam peste cap pt ele. ca nici ele nu fac mare lucru. daca ne accepta asa cum suntem e ok daca nu vine alta…. vorma romanului de salam o ducem rau…

  • geoo spune:

    :))) mor de ras bai baietii stiti care ei diferenta dintre un barbat care a avut 1 2 relati in viata luii si unul care a avut suficente femei in viata lui ei ca primul trebuie sa se opreasca sa puna femeia pe pedistil si al 2 vede femeia pt cea ce ei nui de ajuns sa fi femei frumoasa trebuie sa fi o persoana de calitate i plus are lucruri mai bune de facut in viata lui decat sa faca pe plac si sa o ovationeze .

  • un om necajit spune:

    dar barbatii … ce vor barbatii ? nu conteaza oricum . ele trebuie sa FIE MULTUMITE , dar si cand sunt multumite , parca tot lipseste ceva nu le vine sa creada sunt constiente ca nu are cum sa fie bine trebuie sa gaseasca CEVA ce le nemultumeste .

  • dianapetre30 spune:

    Foarte adevarat toate acestea;.Bravooooooo!!!!!!!! Imi pare rau nu am cum sa ma repet ?????!!!!!

  • dianapetre30 spune:

    Foarte adevarat toate acestea;.Bravooooooo!!!!!!!!

Leave a Reply