Dating

Ce trebuie sa stie un barbat care intalneste o mama singura

By septembrie 7, 2015 2 Comments

mama singuraO mama singura munceste de doua ori mai mult pentru copiii ei, ca sa se asigure astfel ca au tot ce le trebuie. De aici vine si dificultatea stabilirii unei relatii „normale” cu o astfel de persoana.

Iata ce trebuie sa stii atunci cand decizi sa abordezi o mama singura:

  1. Sa fii o mama singura nu este o munca usoara. Are responsabilitati cel putin duble, mai ales ca nu are cu cine sa imparta povara cresterii unuia, a doi sau poate chiar a trei copii. De aceea, va trebui sa te implici si sa ii oferi sprijinul tau.
  2. Singuratatea este prietena ei. Evident, chiar daca se afla mereu in compania unui pusti de 7 ani nu va putea sa discute cu el lucruri extrem de serioase, motiv pentru care tendinta mamei singure este sa se inchida in ea. Va trebui sa spargi acest zid de autoaparare de care s-a inconjurat.
  3. Are timp liber putin. Asadar, nu il irosi pe lucruri banale. Pentru ea, ceasul ticaie non-stop, asa ca profita de orice clipa pentru a o face sa se simta bine.
  4. Copiii vor fi mereu in discutie. Si trebuie sa te impaci cu asta. Asa ca, daca o vrei langa tine pe mama lor trebuie sa inveti sa ii incluzi si pe cei mici in planurile tale de viitor.
  5. Orice decizie ia o face abia dupa ce si-a luat in calcul si copiii. Nu ii cere sa ii ignore pentru ca, vorba aceea, ti-ai dat foc la valiza.
  6. Cu toate responsabilitatile pe care le are pe cap vor exista momente in care va simti nevoia sa urle cat o tin plamanii. Nu trebuie sa o judeci, trebuie doar sa o intelegi, probabil chiar si punandu-te in pielea ei.
  7. Faptul ca iti plac copiii nu inseamna acelasi lucru cu a sti sa ii si cresti. De aceea, e bine sa nu te apuci sa ii dai sfaturi de crestere si educare a celor mici, mai ales daca nu ai trecut pana acum prin experienta de parinte.
  8. Fostul sot/iubit s-ar putea sa nu fi disparut cu totul din viata ei. Nu fii gelos si nu face din asta o tragedie! La mijloc ar putea fi un proces de divort mai dificil, cu probleme legate de custodia celor mici sau e posibil ca ea sa fii ramas in termeni buni cu tatal copiilor ei. Ofera-i sprijin, nu fii invidios.
  9. Copiii vor fi intotdeauna mai importanti. Nu conteaza cat de apropiati veti ajunge, cei mici vor fi prioritatea ei. Nu vei reusi niciodata sa le faci concurenta.
  10. E important ca cei mici sa te placa. Daca le ajungi lor la inima, atunci relatia cu mama singura iti va fi mult mai usor de gestionat.

Ai si alte sfaturi pentru barbatii care isi propun sa cucereasca o mama singura?

Hai pe Sentimente

Comentarii

  • moldovan spune:

    Sint o femeie singura in divort si am doua fetite una are 13. ani cealalta are 9 ani doresc sa cunosc un barbat care sa aibe si el la rindul lui unu sau doi copi care sa fie divortat si cu un loc de munca bine platit care sa ne ajute sa crestem copii promit sal iubesc sal respect si sal sprijin moral si material la bine si la greu am 41 de ani

Leave a Reply