DatingRecomandari

Ce vor femeile sa auda vs ce spun barbatii

By aprilie 19, 2018 2 Comments

Cum incepi o conversatie cu o persoana necunoscuta, pe care ai vrea sa o cuceresti? Poate cu un zambet… dar ce se intampla cand aceasta conversatie are loc online?    

Potrivit unui sondaj Sentimente.ro femeile isi doresc ca barbatii sa fie sinceri in discutii, sa fie interesanti, sa arate ca sunt de incredere, dar si amuzanti, creativi, veseli. Insa nu tot timpul conversatiile se inscriu in aceasta nota. Ce isi doresc femeile sa auda (citeasca) si ce spun barbatii pe site-urile de dating puteti afla mai jos, alaturi de un ghid de conversatie pentru o prima intalnire virtuala de succes. In timp ce barbatii se plang ca femeile de pe site-urile de dating nu le raspund la mesaje, acestea sustin ca, dimpotriva, raspund (in proportie de 75%), insa au anumite conditii.

  • 78% se plang de limbajul folosit de expeditor, cum ar fi prescurtari de genul „cf” – in loc de „ce faci” sau uneori uita sa foloseasca banalele formule de salut.
  • 71% considera ca varsta expeditorului nu este potrivita.
  • 65% nu cauta acelasi lucru, expeditorul nu este compatibil sau nu se incadreaza preferintelor.
  • 55% nu raspund daca utilizatorul nu are fotografie de profil.
  • 50% din utilizatoarele Sentimente spun ca nu ar sta de vorba cu un barbat care nu scrie corect gramatical.

Femeile au oferit cateva idei pentru ca urmatoarele conversatii ale domnilor sa aiba mai mult succes:

  • 75% prefera sa nu fie invitate in oras de la primul mesaj. Gandeste-te, inca nu stie nimic despre tine. Arata-i cine esti mai intai.
  • 37% le sugereaza barbatilor sa li se adreseze politicos, decent.
  • 31% le recomanda sa comunice pe baza unor interese comune.
  • 26% isi doresc un partener original/interesant/creativ/sincer.  Studiile arata ca un barbat care foloseste expresii amuzante este mai apreciat (totusi, nu exagerati cu emoticoanele).
  • 8% vor ca utilizatorii sa nu fie insistenti.

Sa va spunem inca un secret pe care l-am aflat in urma studiilor: barbatul ar trebui sa foloseasca des in conversatie numele femeii cu care vorbeste (cresc sansele cu 12% pentru o intalnire). Complicat? Se pare ca nu, avand in vedere ca numarul mesajelor schimbate intre utilizatorii Sentimente.ro creste de la luna la luna.

Tu ai alte sugestii?

Hai pe Sentimente

Comentarii

  • Constantin Petru Ionuț spune:

    Dar dacă ea nu te ascultă in totalitate ce e de facut. Pentru că arăți oarecum diferit de ceea ce caută ia și tu o placi tu ești sincer creativ și toate cele de mai sus,cum ai putea să o faci să aibă încredere că va fi bine pentru tot restul vieții chiar daca ia nu vede asta și tu ești dispus să muți și munți din loc pentru ia numai ca să fie cu tine.!!!!????

Leave a Reply