Dating

Cucereste-o cu atitudinea ta! 3 trucuri pentru a-ti seta limbajul corporal in modul „flirt”

By decembrie 11, 2014 One Comment

Cucereste-o cu atitudinea ta! 3 trucuri pentru a-ti seta limbajul corporal in modul flirtLimbajul nonverbal conteaza enorm in toate planurile existentei tale, de la interactiunile profesionale la cele sociale si, mai ales, amoroase. Te-ai intrebat vreodata cum se face ca, desi ai toate atuurile pentru a cuceri, femeile nu se inghesuie sa te cunoasca? Ei bine, limbajul corporal nepotrivit ar putea fi o explicatie pertinenta. Iata ce ai de facut pentru a flirta cu succes si a transmite mesajul adecvat prin limbajul trupului tau!

1.Fii increzator in tine, chiar daca trebuie sa te prefaci

Cand pasesti intr-un local, ultimul lucru pe care ti-l doresti este sa adopti o postura nepotrivita. Acum este momentul sa faci o prima impresie puternica: tine-ti umerii drepti, privirea inainte si paseste apasat. Chiar daca nu te simti tocmai confortabil si increzator in fortele proprii in acele momente, prefa-te – postura adecvata a trupului te va ajuta sa te linistesti si sa te simti, in scurt timp, in largul tau. Plus ca, prefacatorie sau nu, impactul asupra reprezentantelor sexului frumos va fi pozitiv si cat se poate de real!

2.Contactul vizual este foarte important

Cand intri in vorba cu cineva, este important sa mentii cat mai mult contactul vizual (evita, totusi, sa cazi in extrema opusa si sa ajungi sa te… holbezi). Si asta deoarece contactul vizual inspira incredere – in schimb, daca iti feresti constant privirea si te uiti in alta parte, vei parea ca minti. Atunci cand porti o conversatie cu o femeie, priveste-o in ochi ascultand cu atentie ce are de spus. Si retine ca, daca iti feresti privirea, ea ar putea crede ca nu esti, de fapt, foarte interesat de ea sau, mai rau, ca o consideri plictisitoare!

3.Zambetul este o arma infailibila

Nu ai cum sa dai gres cu un zambet sincer, combinat cu o atitudine increzatoare si capacitatea de a-ti privi interlocutoarea in ochi! Chiar daca esti coplesit de emotii, incearca sa pari relaxat si sa zambesti cat mai mult. Astfel, nu numai ca, treptat, vei incepe sa te simti confortabil si in apele tale, dar iti vei ajuta si partenera de conversatie sa se relaxeze, favorizand un rendez-vous de nota 10 pentru amandoi!

 

Tu ce „arme” nonverbale folosesti pentru a cuceri o femeie?

 

Foto: badboylifestyle.com

Hai pe Sentimente

Comentarii

Leave a Reply