Studii

Harta dragostei – Cum arată dragostea în România

By ianuarie 24, 2021 ianuarie 27th, 2021 No Comments

Dragostea la început de an

Poate te întrebi care este situația dragostei în România, la început de 2021. Ei bine, luna Ianuarie este cunoscută că fiind una dintre cele mai melancolice luni ale anului.

Dacă vrei să afli de ce este considerată o lună melancolică, ți-am pregătit deja un articol despre asta. Citește Blue Monday – Cea mai tristă zi din an.

Harta Dragostei

La o scurtă privire asupra hărții observăm clasamentul orașelor în care românii își caută pereche. Deloc surprinzător, pe primul loc al clasamentului acestuia, se află București, cu aproximativ 65.000 de utilizatori, urmat de Cluj-Napoca, cu aproximativ 12.000 de utilizatori și Iași cu aproximativ 7000 de utilizatori.

harta dragostei 2021

Ce a determinat aceste modificări?

Se pare că WallY, sistemul nostru de inteligență artificială, care se ocupă de compatibilitatea dintre utilizatori,își face treaba, și încă foarte bine. Se perfecționează constant și se asigura că îți găsești mult mai ușor partenerii compatibili, bazat atât de profilul tău cât și pe comportamentul din site.

Relație, căsătorie sau flirt?

Chiar dacă în majoritatea orașelor interesul principal se rezumă la găsirea unui partener sau la căsătorie, constănțenii sunt mai interesați de a găși oameni cu care să își petreacă timpul. Aproape jumătate dintre aceștia sunt interesați de a-și găsi un partener de viață.

Ne găsim dragostea online, pe Sentimente!

Așa cum era de așteptat, în cele mai mari orașe, ca număr de locuitori, sunt cei mai mulți utilizatori care își caută un partener online. Așa cum arată harta dragostei, se observă o creștere a numărului de utilizatori în toate orașele din țară.

Pentru români atât interesul pentru o relație, cât și cel pentru căsătorie este aproape egal. Fie că… partenerul potrivit să își facă apariția cât mai repede! 

Ai resimțit până acum melancolia lunii ianuarie sau pentru tine a fost o lună bună? Care sunt așteptările tale pentru anul 2021? Cum a început anul 2021 la tine?

Hai pe Sentimente

Leave a Reply