DatingStudii

Cum arată femeia modernă?

By aprilie 4, 2019 mai 6th, 2019 2 Comments

Viteza cu care lumea se schimbă deja nu mai surprinde pe nimeni, fie că e vorba de mașini, de dating sau chiar de oameni și interesele lor.

Am vrut să vedem care este portretul femeii de pe site-urile de dating, în 2019 și cât de mult s-a schimbat acesta, comparativ cu anii precedenți. Iată rezultatele:

Căsătorie? Nu neapărat

Căsătoria nu mai reprezintă principala dorință a femeilor, mai ales pentru cele cu vârsta cuprinsă între 18-34 de ani.  Cele mai multe se concentrează asupra carierei, având job-uri în domenii socilitante, precum marketing, vânzări, educație și administrativ.

Un alt aspect important, care le face pe doamne să se gândească de două ori înainte de a începe o relație, sunt amintirile mai puțin plăcute legate de relațiile anterioare. 79% susțin că au fost măcar o dată înșelate.

Cu toate acestea, femeile care și-au făcut cont pe Sentimente sunt optimiste și deschise spre relații noi. Majoritate consideră comunicarea esențială între parteneri, și spun că dacă relația merge bine, brusc, viața capată o tentă de roz.

Bărbatul perfect este protector

Doamnele au conturat și profilul bărbatului ideal. Nu trăsăturile fizice primează, ci mai degrabă alte aspecte. Jumătate își doresc să se simtă protejate în relație.

Cele mai multe își doresc, pe langă protecție, ca bărbatul să fie sociabil, amuzant, plin de viață dar și ca acesta să-și fi depășit temerile. Mai pe scurt, își doresc un bărbat cu adevărat încrezător.

Femeile sunt mult mai optimiste decât bărbații, 85% fiind sigure ca vor găsi ceea ce caută pe site-ul de dating. Din această cauză, ele sunt active doar pe un singur site de dating.

Tu ce părere ai despre acest portret al femeii moderne?

Hai pe Sentimente

Comentarii

  • Nu sunt în acord cu toate spuse, femeile din ziua de azi nu cauta un protector, fiind o persoană protectoare iei și decizii, iar femeile din ziua de azi vor libertinaj, iar bărbatul să aibă mulți bani și sa o lase sa facă ce vrea când și cum vrea ea, de aceea nu se mai pune preț pe casatorie, sau dus dracu toate valorile societății, este mai bine trăind în concubinaj, așa nu ai obligații, pe pagina nu mai vezi cuvântul căsătorie, apare distracție sau prietenie.

    • Maria spune:

      Majoritatea barbatilor cauta sex, schimb de cateva cuvinte, dupa care…bat campii… Iertare ! Nu doresc sa jignesc pe nimeni, e o mare dezamagire ! In ce lume traim ? Totusi, niste reguli ar trebui sa existe… Va multumesc pentru intelegere !

Leave a Reply